KezdőlapÉletmódEgészségCitrom és szódabikarbóna, az erős gyógyító hatással rendelkező kombináció!

Citrom és szódabikarbóna, az erős gyógyító hatással rendelkező kombináció!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy olyan világban, amikor a rákos megbetegedések száma hihetetlen mértékben növekszik, szükség van egy hatékony és mégis olcsó gyógymódra. Az arizónai rákkutató intézetben 2 millió dollárt áldoztak az emlőrák kutatására és lehetséges gyógymódok megtalálására. A közönséges szódabikarbóna hatását tesztelték a rákos betegeken, és a kór megelőzésének folyamatában.

szodabikarbona-citrom

Fontos tudni, hogy a rák különböző fajtái és a betegek is más és más módon reagálnak a kezelésekre, és ez a betegség éppen aktuális stádiumától is függ. Bizonyos hagyományosnak nevezett módszerek egyeseknél hatnak, másoknál viszont a vártnál eltérő módon reagál a szervezet. A kezelés eredményességében fontos szerepet játszik az életmódváltás is, vagyis például, hogy mennyire figyel oda az illető a vegyszermentes táplálékok fogyasztására.

Számos korábbi tanulmány alapján kimutatták már, hogy a szódabikarbónás kezelés javulást hozott a rákos betegeknél, és az áttétek kialakulását is megakadályozta.

A citrom limonoid tartalmának köszönhetően szintén megakadályozza a rákos daganatok növekedését és szaporodását. Bebizonyították, hogy a citrom erős gombaölő hatással rendelkezik, ezért van rákmegelőző hatása, hiszen a rákos sejtek szaporodása is hasonló a gombáéihoz. Ha a citrom és szódabikarbóna keveréke még erősebb gombaölő hatással rendelkezik, akkor egyes kutatók szerint ezt az együttest kiválóan lehet alkalmazni a rákos sejtek terjedése ellen is.

A citrom igencsak hatékony a szervezet méregtelenítésére is, mivel erős antioxidáns, így semlegesíti a szervezetet károsító szabadgyököket. Összetételének köszönhetően serkenti a nyirokműködést, így hatékonyan megtisztítja a szervezetet a lerakódott rákkeltő anyagoktól. A gyengén működő nyirokrendszer biztos táptalaj a rákosbetegségek kialakulásához. Ezenkívül a citrom fenntartja a szervezet megfelelő pH-egyensúlyát is, és úgy pusztítja el a rákos sejteket, hogy a kemoterápiával ellentétben, nem roncsolja az egészséges sejteket.

Ezt már olvastad? Így használd a szódabikarbónát dugulás ellen!

A citrom és a szódabikarbóna együttes használata tehát újjávarázsolja a szervezetet, megtisztítja a méreganyagokat, és így megakadályozza a különböző súlyos betegségek kialakulását.

Fél teáskanál szódabikarbónát keverjünk el 250 ml vízben, majd csavarjunk hozzá egy fél citromot. Naponta fogyasszunk, de leginkább olyankor, amikor érezzük, hogy a szervezet le van gyengülve, vagy valamilyen betegség környékez.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet