Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Úgy tartják, hogy a szépség belülről fakad, de annak érdekében, hogy ápoltak legyünk, bizony nem árt megtennünk egy-két dolgot a külsőnkkel is.

Az alábbiakban egy amerikai blogger természetes haj- és bőrápolási tanácsát láthatjuk. Ha valaki töredezett, vékonyszálú hajjal, vagy fakó, megviselt arcbőrrel küzd, próbálja ki az alábbi egyszerű módszert. Az amerikai bloggernek, Farah Dukainak 4,4 millió követője van az Instagramon. Az alábbi szépségápolási videót, amit a világhálón tett közzé, már közel 7 millióan nézték meg.

“A téli hidegben a hajunk, és az arcbőrünk sokkal hamarabb kiszárad. Ebben az időszakban nagy segítségünkre lehet a sárgarépalé. Csupán annyit kell tennünk, hogy egy kis szórófejes flakonba töltsünk egy kevés friss sárgarépalevet, majd ezzel spricceljük be a hajunk, és az arcbőrünk” – magyarázza Farah.

A friss sárgarépalevet húsz percig hagyjuk állni, majd mossuk le alaposan langyos vízzel. Az A-, K-, C-, és B-vitaminban gazdag természetes lé eltünteti a pattanásokat, a szem alatti sötét karikákat, a ráncokat, és megfiatalítja a bőrt is. A hajat erőssé, és fénylővé varázsolja.

A tökéletes hatás elérése érdekében ajánlott naponta 1-2 bögre friss sárgarépalevet is meginni.

A video posted by Farah D (@farahdhukai) on


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!