KezdőlapÉletmódDivatDivat: A piros lesz 2010 színe

Divat: A piros lesz 2010 színe

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A divat irányzatok idén az etika és a lázadás közötti kombinációban hódítanak. A stílust egyetlen színben láthatjuk 2010-ben. A franciák választása a pirosa esett.

Annak ellenére, hogy nem a divatvilág áldozata, a piros lesz 2010 színe. Ha pirosban jársz majd mindenképpen úgy érezheted magad, mint a hírességek, vagy azok a modellek akik a párizsi pódiumokon mutatják be a neves designerek költeményeit.

Az olyan szinek, mint a mák-piros, corall-piros vagy a ibolya-piros mindenképpen az idén színei erősítik. A merészebbek ibolya-kék árnyalatokat is magukra ölthetnek.

A semleges színárnyalatok, mint a kaki, szürke, aranysárga és a drapp sem merülnek feledésbe. Visszatér azonban, az erősen divatos fekete szín bánatára a sötétkék színárnyalat. A színek nemcsak a ruházatra érvényesek, hanem a tartozékokra is. Idén is a nagy táskák lesznek divatban, az év kedvenc agyagjai között a csipke és a szatén lesz a sztár.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet