Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Még nem ette meg a farkas a telet, a közmondás szerint. Így még nincs ott az ideje, hogy megválj kedvenc fejfedődtől. És hogy sapka mellett is divatos legyen a hajviseleted, néhány praktikus tippet hozunk a reggeli készülődéshez.

modern-frizura-sapkaval

A nők többségét az aggasztja, ha fejfedőről esik szó, hogy miként fog állni a haja annak viselése közben, illetve mi történik majd az elkészített frizurával a sapka levétele után. Ez jogos, hisz egy gyönyörűen feltűzött kontyot például alaposan tönkretehet egy fejfedő. De ha megtanulsz összhangot teremteni a frizura és a fejfedő között, elkerülheted a „katasztrófát”, és a jó meleg sapkától sem kell megválnod. Íme néhány jótanács.

1. Lófarok/oldalt fonás – fésült féloldalt a hajad, majd kösd copfba vagy fond be a fülednél. De rögzítheted a tarkódnál is, ha neked úgy jobban tetszik. Fújj rá hajfixálót a tartós hatásért.

frizura-sapka

2. Egyenesített haj – mindig elegáns és kifinomult. Egyetlen rossz tulajdonsága a volumen hiánya lehet, ezt azonban egy sapka viselése jól elsimítja. Fejfedő alatt pedig ez a hajviselet az egyik legkényelmesebb és legszebb.

frizura-sapka2

3. Hullámok – a megszelídíthetetlen tincsek akkor kelnek csak életre, mikor lekerül a fejedről a sapka. Ha természetes göndör a hajad, fújj rá fényességet kölcsönző hajsprayt, a hatás fokozásáért. A nem göndör hajú hölgyek figyelmébe pedig melegen ajánljuk a hajcsavarót vagy a hajsütőt.

frizura-sapka3

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!