Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Akinek volt már migrénje, tudja, hogy az egyik legelviselhetetlenebb fájdalmak közé tartozik. Senkinek nem kívánjuk! Ha valakit rendszeresen visszatérő migrén kínoz, próbálja ki az alábbi módszert!

Fotó: Pixabay.com

Napjainkban egyre több ember küzd migrénes fejfájással, éppen ezért a gyógyszeripar számtalan megoldást kínál a gyötrő probléma enyhítésére. Ha nem akarjuk vegyszerekkel tömni a szervezetünket, próbáljunk ki inkább egy természetes, de hatékony megoldást. A migrénes ember nem csak az elviselhetetlen fájdalommal küzd, hanem sokkal érzékenyebb a napfényre, a fényekre, a szagokra, de az erős fejfájáshoz társulhat zsibbadás, hányinger, és látászavar is.

A migrén elleni gyógyszerek általában gyorsan hatnak, de hosszútávon nem nyújtanak megoldást. Csupán elnyomják a tünetet, de nem kezelik a betegséget. Ez a természetes módszer viszont kissé lassabban, de hosszútávon hat.

A himalájai só erősíti az immunrendszert, helyreállítja az elektrolit háztartást, és enyhíti a fájdalmat. A citrom lúgosítja a szervezetet, a himalájai sóval együtt alkalmazva pedig csak még inkább felerősödik a hatása.

Próbáljuk ki migrén esetén az alábbi módszert!

Hozzávalók:

  • ½ teáskanál himalájai só,
  • ½ citrom leve,
  • 1 pohár víz.

Alkalmazás: oldjuk fel a vízben a sót, és a citromlevet, majd igyuk meg a keveréket. Pár percen belül érezni fogjuk, hogy a fájdalom csökken. A következő krízis megelőzése érdekében naponta egyszer igyunk meg egy ilyen pohár keveréket.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!