Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az alábbi keverék fő összetevője a méz, a természet csodálatos hatású, gyógyító nektárja. Segítségével megszabadulhatunk a ráncoktól, hegektől, bőrproblémáktól, és elszíneződésektől.

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál méz,
  • 1 teáskanál szerecsendió,
  • 1 teáskanál citromlé,
  • 1 teáskanál őrölt fahéj.

Alkalmazás: az összes hozzávalót keverjük el egy tálban, míg egy pépes masszát nem kapunk. Ha valakinek érzékenyebb a bőre, adhat egy kicsit több mézet is a keverékhez.

A méz kiváló gyulladáscsökkentő, viszont rosaceás bőr esetén inkább ne alkalmazzuk ezt a keveréket. Ha túl sűrű lenne a massza, nyugodtan adhatunk hozzá egy kevés vizet. A lényeg, hogy olyan állagú legyen, hogy ne folyjon le az arcunkról.

Kerüljük a szem körüli részt, miután felkentünk, hagyjuk 10 percet állni. Ne felejtsük el belemasszírozni az arcbőrbe. Miután langyos vízzel lemostuk, kenjük be az arcunk egy hidratáló krémmel. Ha úgy érezzük, hogy kissé húzódik az arcbőrünk, nem kell megijedni, ez azt jelenti, hogy az arcmaszk dolgozik, vagyis hatékony.

Hetente egyszer ismételjük meg az eljárást, és rövid időn belül megszabadulhatunk az arcbőr problémáktól.

Save

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!