Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vajon mit szeretnek a férfiak a nőkben? Több tíz férfinak tettük fel ezt a kérdést azzal a reménnyel, hogy végre kicsikarjuk belőlük, mégis mi ébreszti fel bennük az irántunk érzett szenvedélyt és szerelmet? Válaszként a báj és a nőiesség hihetetlen egyvelegét kaptuk, és hidd el, lesz olyan pont, ami téged is meglep majd!

Egy férfi sosem tudná megunni ezt a nőkben! Őszinte vallomások, melyeknek te is örülni fogsz

Eszméletlenül puhák vagytok.

„A nők mindig olyan puhák! Imádjuk a párnácskáitokat és azt, ahogy hozzátok tudunk bújni.”

Nagyon jó az illatotok.

„Szeretjük a nők illatát. A sampon, a parfüm és mindenféle egyéb kence illatkeverékét, amit magatokra kentek. A nők fantasztikusan illatoznak, szinte mindig.”

Azok az anyai ösztönök…

„Egy nő sokkal védelmezőbb és melegebb a férfiakkal (legyen szó a férjéről, barátjáról, testvéréről), ha gyermeke van. És ha még főztök is nekünk, örökké szeretni fogunk!”

Bikiniben mindig dögösen néztek ki.

„Képesek vagyunk belétek szeretni egy bikini miatt, amiben fantasztikusan néztek ki, bármennyit is nyavalyogjatok a kilók és az alakotok miatt.”

Jó hallgatóság vagytok.

„Szívesen beszélek a barátnőmmel, amikor érzelmi gondjaim várnak megoldásra. Úgy érzem, ő bármelyik haveromnál jobban figyel rám, és segít megérteni, mi zajlik bennem.”

Az, hogy az érzéseitekről beszéljetek, nektek nem probléma.

„Sokszor azt hiszitek, minket nem érdekel, mert nem vagyunk olyanok, mint a barátnőitek, és mert nem áradozunk róla, mennyire boldogok vagyunk, hogy megismerhettünk. Egyszerűen nekünk nehezebb kimondani ezt. Nektek sokkal könnyebb beszélni az érzéseitekről, nekünk nem.”

Tökéletesen beleilletek a karjainkba.

„Úgy tűnik, a női test tökéletesen kiegészíti a férfiét, főként akkor, amikor magunkhoz ölelünk titeket. Mennyei érzés!”

Nem féltek a könnyeitektől, sem az érzéseitektől.

„Sokszor irigylem a nőket, amiért képesek kiadni magukból minden érzelmet. Mi, férfiak, is szeretnénk sírni meg toporzékolni, olykor pedig kisgyerekként viselkedni, de visszafogjuk magunkat, mert macsónak kell mennünk. Ez elég kimerítő.”

Csodálatos a testetek.

„Minden női test gyönyörű és egyedi. Egy nőt megnézni az utcán sokkal érdekesebb, mint a férfiakat bámulni. Van valami varázslat abban, ahogy a csípőtöket riszáljátok. Amint Shakira is énekli, hips don’t lie.”

Nagyon dögösek vagytok magassarkúban.

„Semmi sem szépíti meg úgy a lábaitokat, mint egy pár szexi magassarkú. Imádjuk ezt, még akkor is, ha így egy picit magasabbak lesztek nálunk. De azért tegyetek be valami kényelmeset a táskátokba. Eléggé idegesítő folyamatosan hallgatni, mennyire fáj a lábatok.”

Gyönyörűek vagytok, még pizsamában is.

„Szeretjük nézni, ahogy kicsípitek magatokat, mikor a városba készültök. De van valami csodálatos abban, ahogy otthon vagytok, smink és vadító cuccok nélkül, mindössze egy nyúzott pólóban vagy pizsamában.”


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!