Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az alumínium fólia egy nagyon hasznos találmány. Régen Kínában is előszeretettel használták a különböző orvoslások gyógyítására. Néhány nagyon fontos pontra hat a szervezetben, így segítségével számos betegségtől megszabadulhatunk.

Az alábbiakban egy igen egyszerű módszert sajátíthatunk el, mely segítségével enyhíthetjük az ízületi fájdalmakat. Ez az egyik legolcsóbb módszer az ízületi fájdalmak csökkentésére, még azoknak is ajánlott kipróbálni, akik kissé szkeptikusan állnak a dologhoz.

Dr. Wilhelm Reich pszichoterapeuta szerint az alumíniumfólia segítségével megszabadulhatunk a fejfájástól, a nyaki oszteokondrózistól, és a hátfájástól is. Ha a problémás területre helyezzük a fóliát, néhány perc múlva aktiválódnak a megfelelő energetikai pontok, és beindul a szervezetben a szabad energiaáramlás, és ezzel egyidőben a gyógyulási folyamat is.

Nagyon egyszerű ez a kezelés, tekerjük be 2-3 réteg fóliával a problémás területet, pl. a lábfejünket, majd kössük le gézzel, vagy húzzunk egy zoknit. Arra figyeljünk oda, hogy a fájó részre a fólia fényesebb oldala kerüljön.

Vélemények szerint a fólia nagyon hasznos abban az esetben is, ha valaki érzékenyebb az időjárás változásra. Az ilyenkor jelentkező fájdalmat is hatékonyan csökkenteni lehet a fólia segítségével. Már egyszeri alkalmazás után érezhetjük az enyhülést, de a teljes kúra legalább hat alkalmas kell legyen.

SaveHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!