Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha valaki étkezési problémákkal küzd, csökken az étvágya, vagy egyáltalán nem kívánja az ételeket, annak számos oka lehet. Leginkább a stressz okoz étvágycsökkenést, de akkor is előfordulhat, ha a szervezetben eluralkodtak a különböző paraziták.

lenmag-szegfuszeg

A túl sok édesség fogyasztása például megfelelő táptalajt teremt a szervezetben élősködő paraziták számára. Egy ilyen környezetben sokkal jobban szaporodnak a gombák, és a baktériumok.

Az alábbi házi keverék segítségével könnyen megtisztíthatjuk a szervezetet, és megszabadulhatunk a parazitáktól. Ha valaki annak ellenére, hogy keveset eszik, mégis súlyproblémákkal küzd, jó, ha tudja, hogy a fogyást gyakran az élősködők is akadályozhatják.

Az alábbi házi gyógymóddal megtisztíthatjuk az egész szervezetünk.

Hozzávaló:

  • 100 gramm lenmag,
  • 10 gramm szárított szegfűszeg.

Elkészítés: a hozzávalókat tegyük kávédarálóba, és zúzzuk porrá. Az őrleményből három napon keresztül, minden reggel 2 evőkanállal kell bevenni. Ha önmagában nem csúszik le, elkeverhetjük egy pohár vízben, vagy joghurtban akár.

Három nap után tartsunk egy 3 napos szünetet, majd ismételjük meg újra a kúrát. A megfelelő hatás érdekében egy hónapon keresztül fogyasszuk ezt az őrleményt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!