Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az egészséges élethez szükséges a belső harmónia, a biztonságérzet, és a nyugalom elérése. A zen állapot a teljes nyugalom, a boldog, gondtalan pillanatok elérése érdekében megmutatjuk, hogy mi az a három eszköz, amit mindig jó, ha magunknál hordunk.

zen-lany

1. Egy kis palack víz

Japán orvosok szerint nagyon fontos, hogy mindig legyen nálunk egy kisebb palack ionizált víz. Ebből állandóan kortyolgassunk, hogy pótoljuk a szervezet vízveszteségét, és segítsük a tisztulást. Tanulmányok szerint a víz segít a megfelelő testsúly elérésben, a narancsbőr elleni küzdelemben, hidratál, méregtelenít, és megfiatalítja az egész testet.

A megfelelő palackozott zen vizet, meg is vásárolhatjuk, de, ha nem akarunk rá költeni, akkor készítsük el otthon mi magunk. Egy kis palackba tegyünk friss mentát, citromot, és tiszta vizet, vagy zöld teát. Egy frissen készített adag mindig legyen nálunk, és kortyolgassuk a nap folyamán.

2. Zen óra

Egy jól megtervezett színben és külalakban is harmonikus óra nagy biztonságot tud nyújtani a hétköznapokban. Természeti és spirituális szimbólumokat is tartalmazhat, a színe, és anyaga is természetes, ne túl hivalkodó legyen. De akár választhatunk egy teljesen letisztult, fából készült órát, ma már ilyenek is vannak. A karóra a mobiltelefon térhódításával kissé háttérbe került, azonban próbáljuk ki, mennyivel rendezettebb lesz a napunk, ha nyomon követjük az időt.

3. Természetes kiegészítők

A zen állapot összekapcsolódik a természeti elemekkel. Vegyük magunk körbe természetes alapanyagokból készült tárgyakkal, viseljünk természetes ruhákat, de akár a természet egy-egy darabkáját is magunkon hordhatjuk. Vannak egészen szép műgyantába öntött virág, vagy más természeti elemet tartalmazó ékszerek. Itt a tavasz, viseljük magunkon a természetet.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!