Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amikor először bekentem a fogam a fekete porral, és megláttam a tükörben, a röhögés környékezett. De a végeredmény láttán, már nagyon büszke voltam magamra, hogy ki mertem próbálni ezt az extrémnek tűnő fogfehérítési módszert.

fogmosas-szennel

Az aktív széntablettás fogfehérítés előnye, hogy nagyon költséghatékony, és rövid idő alatt látható a tökéletes eredmény. Lényege, hogy a szén magába szívja a makacs szennyeződéseket is, és hatékonyan eltávolítja azokat.

A kávéban, teában levő csersavak maradandó elszíneződést hagynak a fog felületén. Na pont ezeket a csersavakat támadja hatékonyan a szén. Pár hétig használjuk rendszeresen, és máris látható lesz az eredmény.

A videóban megtekinthetjük a nagyon egyszerű módszer alkalmazását részletesen is. Tegyünk egy darab papírtörlőt a kagyló szélére, vizezzük be a fogkefénket, majd bontsunk szét egy kapszulát, és a benne található szenet öntsük a fogkefére.

Ezután jól dörzsöljük meg vele a fogainkat, és öblítsük ki alaposan vízzel a szánkat.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!