Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A mai nap épp a hetedik órámat ülöm le kisebb-nagyobb kihagyásokkal egyhuzamban. Borzasztó. Láb- és fenékizmaim, ha még vannak egyáltalán mozgásért, ugrálásért, életért kiabálnak. Az irodai munka az életerő gyilkosa, jövők mostmár századszor.

flabelos1

Az ember annyira ellustul, hogy, ha nem tesz ellene, akkor épp, hogy hazavonszolja magát a munkahelyéről, és ebéd után besüpped a fotelbe. Igen ám, de szerencsére a test egyszer besokall és kiabálni kezd egy kis mozgásért. Ha nincsen időnk kilométereket futni vagy órákig tartó zumba vagy aerobik edzésekre járni, akkor próbáljuk ki a flabélost.

A flabélos gép felráz a szürke hétköznapokból.

Mielőtt bárki felkiáltana, nem egy újabb fogyókúrás csodaeszközről van szó, de hogyha súlyfölösleggel küzdünk, segítségünkre lehet. Hozzá nem értőként is bárki érezheti, hogyha feláll a gépre, az pont ott fogja megmozgatni, ahol többlet van. Futás, tornászás közben is azok a testrészeink mozognak leginkább, ahol kövérebbnek érezzük, látjuk magunkat. Tehát ennek egy idő után minden bizonnyal következménye is van. Tíz perc rezgetésnek olyan eredménye van, mintha fél órát lemennénk az edzőterembe. A vibrációs technika azoknak ajánlott leginkább, akiknek nincs idejük konditerembe járni. Egy próbát mindenképp megér. Leginkább munkaidőben ajánlott flabizni. Az ilyenkor amúgyis ernyedt izmaink tele lesznek élettel, beindul a vérkeringés, energiadúsak leszünk, és a munka is sokkal jobban fog menni.

flabelos

Napi tíz perc vibrációs tréning az életmódváltás legelső lépése lehet. Ha nem túlsúlyos valaki, vagy az elmúlt időszakban nem kúszott fel rá túl sok súlyfölösleg, stabilan tartja súlyát az elmúlt félévben-évben, akkor nem szükséges közben diétáznia. A flabélost konditermek kiegészítő edzéseként is használhatjuk.

A szakemberek ajánlása szerint 15-20 alkalom után már látványos eredményeket érhetünk el a fenék, comb, has kritikus területeire lerakódott zsírfölösleg csökkenésében, és a narancsbőr elleni harcban is hatékony lehet a flabélos.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!