KezdőlapÉletmódEgészségA gyakorlat, ami több betegséget is gyógyít - érdemes rendszeresen végezni

A gyakorlat, ami több betegséget is gyógyít – érdemes rendszeresen végezni

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ez a gyakorlat többféle betegségtől is megszabadít. Érdemes rendszeresen végezni egészségünk érdekében!

A gyakorlat, ami több betegséget is gyógyít - érdemes rendszeresen végezni

A legújabb szemlélet szerint mi magunk is nagyon sokat tehetünk egészségünk megőrzése érdekében. Nem csupán a gyógyszerektől várhatunk változást, előzzük meg a bajt, éljünk egészségesen. A rendszeres, és célirányos testmozgás segítségével nagyon sok betegség kialakulását elkerülhetjük.

Az alábbi egyszerű gyakorlat segítségével megszabadulhatunk az izom- és ízületi fájdalmaktól, az izomsorvadástól, a térd, láb- és boka különböző betegségeitől. Ezenkívül az alábbi gyakorlat a vese- és máj betegségektől is megszabadít.

Mit kell tennünk?

Ereszkedjünk négykézláb a földre, tegyünk a térdeink alá egy laposabb párnát, vagy szivacsdarabot, és emelgessük őket, mintha csak járnánk. Napi rendszerességgel végezzük ezt a gyakorlatot 15-20 percig, és érezni fogjuk a hatását.

Ez a gyakorlat azért is hasznos, mert a térdben olyan pontok vannak, melyek belső szerveink működéséhez kapcsolódnak. A kínai orvoslás szerint, ez az egyszerű gyakorlat nagyon sok egészségügyi problémától megszabadít.

Ha kertes házban lakunk, akkor a legjobb, ha a füves udvaron gyakoroljunk. Ebben az esetben párna sem kell a térdünk alá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet