Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ezen gyógymód hatása ellenőrzött és nagyon elterjedt. Csak bekened vele este a szemed alatt, majd meleg vízzel leöblíted. Reggel ébredés után a szem körüli ráncaid szemmel láthatóan eltűnnek. Már az első alkalmazás után láthatóak az eredmények.

Ha ezt alkalmazod, ébredés után eltűnnek a szemed körüli apró ráncok!

Tekinteted ragyogóbb és pihentebb lesz, mint valaha.

Köztudottan, a szemünk körüli bőr állapota sokat elárulhat a korunkról. A kisebb-nagyobb ráncok hozzáadhatnak néhány évet valódi korunkhoz.

Minden nő tudja, hogy a szem környéke nagyon kényes területe az arcunknak. Mivel nagyon érzékeny, bármilyen nem megfelelően választott kozmetikum irritációt okozhat.

Ezért arra a kérdésre, hogy: „miért nem vásárolunk a kereskedelemben található kozmetikumok közül?” a válasz: ”mert nem ismerjük teljes mértékben ezek összetevőit, ezért inkább magunk készítjük el!” Ugyanez jellemző a maszkokra is.

Az alábbiakban egy ilyen maszk hozzávalóit és elkészítési módját mutatjuk be, mellyel csökkenthetőek a ráncok és javítható a szem körüli bőr minősége.

Elkészítése nagyon egyszerű és hatása pedig azonnali!

Hozzávalók:

  • tehéntúró
  • méz

A maszk elkészítéséhez elégséges egy kiskanál méz és ugyanannyi tehéntúró.

Elkészítési javaslat:

A hozzávalókat összekeverjük, míg egy homogén krémet nem kapunk. Kétfelé osszuk és egy-egy kis gézbe csomagoljuk. Fekvő helyzetben a kis csomagokat a szemünk alatti részre helyezzük, és 20 percig hagyjuk hatni. Ezt követően, leöblítjük kamillateával vagy langyos tejjel.

Ismételjük hetente kétszer ezt a műveletet és elfelejthetjük a szemünk körüli ráncokat!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!