Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Dőljünk hátra és élvezzük, hogy esik az eső

Esik, esik és esik. Úgy tűnik, minta sosem lenne vége, és kedvünk sincs kimozdulni a lakásból. Ilyenkor a legjobb alkalom, arra, hogy kényeztessük magunkat. Szépüljünk és készüljünk a mosolygós nyári napsütésre, hogy akkor majd legjobb formánkat hozhassuk. Majd csak eljön egyszer az az idő is…

Ezen a hétvégén arra koncentrálunk, hogy minden hozzávalót elő tudjunk szedni a kamrából, hűtőből, ne kelljen egy percre se kimenjünk ebbe a cudar időben. Ha már kipróbáltad a fantasztikus cseresznyepakolásunkat, és a fekete és fehér pöttyöktől is sikerült megszabadulni, íme egy új módszer.

Mézes, cukros arcradír

paradicsom-pakolasArcunk kényeztetését kezdjük egy házilag könnyen elkészíthető arcradírozással. Keverjünk össze egy evőkanál mézet egy evőkanál cukorral, majd óvatosan, körkörös mozdulatokkal vigyük fel a masszát az arcunkra, kivéve a szem alatti vékony, finom bőrt. Masszírozzuk gyengéden az arcunk, ameddig jólesik, majd mossuk le langyos vízzel. Az eredmény puha és selymes tapintású lesz.

Paradicsomos arcpakolás

A paradicsom tényleg csodákra képes: nyugtatja az irritált, gyulladt, pattanásos bőrt, és tökéletesen hidratál. Vegyünk egy kisebb fél paradicsomot, keverjük össze egy kávéskanál tejföllel és egy kávéskanál mézzel. Ha túl híg lesz, keverjünk még egy kevés mézet hozzá: az állaga kenhető pép kell, hogy legyen. A keletkezett masszát kenjük fel az arcunkra, majd az elkövetkező harminc perc elteltével nyugodtan mehetünk olvasni, tévézni, vagy szundikálni (vigyázat, csak a hátunkon!). A pihentetési-pihenési idő elteltével mossuk le arcunkról a pakolást, és csodáljuk szépségünket, megújult külsőnket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!