Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kutatások alapján bizonyították, hogy a víz minden pozitív és negatív energiát képes elraktározni, és ezt tovább is adja a vele érintkező emberi szervezet számára. Ha energetikailag pozitív rezgésű vizet iszunk, akkor pozitív energiák jutnak a szervezetünkbe. A drágakővizet már évszázadok óta használják különböző betegségek gyógyítására.

dragakoelixir

A drágakőelixírt különböző kvarckristályok használatával készíthetünk. Egy tiszta üvegkancsóba tegyünk egy maréknyi megtisztított drágakő kristályt, és töltsük fel 3 dl tiszta forrás vízzel. Majd helyezzük a kancsót napos helyre. Hagyjuk 2-3 órát állni, majd vegyük ki belőle a kristályokat,és töltsük tiszta üvegbe.

Télen a legjobb, ha az ablak között készítjük el a vizet, így jobban éri a napfény, de vigyázzunk, hogy távol legyen bármilyen elektromos készüléktől. Az elkészült elixírre öntsünk 1,5 dl tiszta házi pálinkát, és zárjuk le jól az üveget. Belsőleg alkalmazva néhány cseppet tegyünk ásványvízbe, és igyuk meg. De keverhetjük testápolóba, vagy a fürdővízbe is.

Mire használható a drágakőelixír?

  • energiával tölti fel a testet, helyreállítja a szervezet egészségügyi állapotát. Megihatjuk, de masszírozhatjuk egy-egy csepp elixírrel az egyes csakrák pontjait is.
  • csökkenti a gyulladást, a bőrpírt, a szembetegségeket, megnyugtatja a borotválkozás utáni bőrirritációt
  • antibateriális hatása miatt ajánlott ínybetegségek esetén is
  • megnyugtatja az elfáradt lábakat
  • közvetlenül a sebekre alkalmazva, beindítja a gyógyulási folyamatot
  • nyugtatja a gyomrot, megakadályozza az emésztési problémákat
  • ajánlott álmatlanság ellen
  • érzelmileg kiegyensúlyozottabbá tesz

Ajánlott kristályok: hegyikristály, ametiszt (érzékeny a napfényre, ezért árnyékos helyen tartsuk), citrin, rózsakvarc, füstkvarc, karneol, kalcedon, ónix, achát, heliotrop.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!