Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem egyszer fordult elő a történelem során, hogy két legjobb barát között szerelmi kapcsolat alakult ki. És erre a jövőben is számítani lehet.

Hogyan vedd észre, hogy a legjobb barátod szerelmes lett beléd!

Ha mindkét fél részéről kölcsönös az érzelem, akkor nincs nagy baj, sőt, viszont ha csak az egyik fél érez vonzalmat a másik iránt, akkor az kissé bonyolultabbá teszi a dolgok menetét.

Most 5 olyan jelről lesz szó, ami arra utalhat, hogy a barátod teljesen beléd habarodott.

1. Testbeszéd

Figyeld meg, hogy a barátod miként viselkedik a közeledben. Ha zavart, sok esetben verejtékezik, izgatott, akkor ott bizony heves érzelmek dolgoznak a háttérben. A szerelmes barát mindig igyekszik melletted lenni, megvéd, és próbálja magára felhívni a figyelmedet.

2. Szemkontaktus

Ha a barátod másként néz a szemedbe, azt észre fogod venni. Ha egy társaságban vagytok, és több alkalommal is egymásra néztek, “véletlenül” találkozik a pillantásotok, akkor az nem véletlen, hanem annak a jele, hogy a barátod már másként néz rád, főként ha gyakran mosoly is kiül az arcára.

3. Gyakrabban érinthet meg

Ha a barátod beléd esik, akkor gyakrabban fog a hajadhoz, a nyakadhoz érni, és az ajkaiba is gyakran beleharaphat, ami a vonzalom, a szerelem egyértelmű jele.

4. Másként kezd öltözni

A barátod, aki szerelmes lesz beléd, jobban oda kezd figyelni az öltözködésére, igényesebb lesz a külsejére, mert fontossá válik számára az, hogy jó benyomást keltsen benned, és felhívja magára a figyelmed.

5. Féltékennyé válik

Ha a barátod másként néz rád, akkor megváltozik a viselkedése, és számon kérheti rajtad azt, hogy miért nem vele mentél moziba, miért egy másik közös baráttal ültél be arra filmre, amit együtt akartatok megnézni. Ez a féltékenység egyértelmű jele, ami mögött leggyakrabban a szerelem áll.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!