Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A horvát származású Braco egy különleges tehetségnek számít az alternatív gyógyászat spirituális világában. Elég, hogyha néhány percre ránéz a betegre, és az máris meggyógyul. A férfi akkor vált szenzációvá, amikor több százezer ember azt állította, hogy elegendő volt belenéznie Braco szelíd szemébe és meggyógyult attól.

Csodálatos kisugárzása által emberek ezrei gyógyulnak meg világszerte. Évente több mint 250.000 ember látogat el hozzá. A vele való konkrét találkozás annyiból áll, hogy egy helyiségbe bemegy egy 50-400 fős csoport, majd egy rövid felvezető után megérkezik Braco is, aki feláll egy emelvényre. Ottléte alatt folyamatosan keresi szemével az emberekkel való kontaktust. A segítségért nem kell személyesen elmenni hozzá, elég, ha a beteg fényképét viszik el a hozzátartozói, és arra Braco ránéz.

A 46 éves férfi nem hívja magát gyógyítónak, gurunak vagy mesternek sem, ő csak egy normális életet élő férfi. Dohányzik, nem vegetáriánus és van családja, gyereke. Leginkább segítőnek nevezi magát.

Követői szerint Braconak különleges kapcsolata van a Nappal, amely által nyeri és közvetíti az isteni energiákat. Akkora természetfeletti erővel rendelkezik, hogy például terhes nők és gyerekek nem vehetnek részt a Bracoval való találkozásokon, az úgynevezett „fényosztáson”.

Azok, akiket már megérintett Braco tekintete, feltétel nélkül hisznek benne. Braco nem szeret nyilvánosság előtt beszélni, és nem is ad interjút, az egyetlen mód, hogy halljuk hangját, ha meghallgatjuk DVD-it, videófelvételeit. Tekintete hatására nagyon sokan gyógyultak meg, a legcsodálatosabb gyógyulások nem személyes találkozás által történtek. Olyanok által fel a tolószékből, akik fényképét egyetlen egyszer megnézte. Bár sokan nagy bizniszt vélnek felfedezni a gyógyításban, hiszen gyakorlatilag nem csinál semmi kézzelfoghatót.

Braco nem pénzért gyógyít, illetve egy minimális összeget (3-8 dollár körül) kell kifizet, amit a terembérlésre fordítanak. Ha valaki szeretné, akkor a Prok szimbólumot is megvásárolhatja, a 13 ágból álló arany napot. Ennek az ára már egy kicsit borsosabb, a 14 karátos megközelítőleg 5000 dollárba kerül.

Braco eredetileg közgazdász, mérnöki végzettsége van, ám fiatal korában kapcsolatba került a természetgyógyászattal. Mestere Ivica Prokic volt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!