Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A tibeti filozófia szerint az erős csontok, és a rugalmas ízületek biztosítják a hosszú, és egészséges életet. A csontok és ízületek egészségi állapotát befolyásolja az étrend, és a fizikai aktivitás is, ezek segítségével még akár testünk öregedési folyamatát is lassítani tudjuk.

baberlevel

Lehetséges, hogy időközönkét méregtelenítjük szervezetünk, azonban azt nem árt tudni, hogy a méreganyagok makacsul lerakódnak az ízületekre és a csontokba, innen pedig igen nehéz kitisztítani őket. Ezek a lerakódások korlátozzák mozgásunkat is, hiszen fájdalmas ízületi gyulladást, reumát, spondilózist okozhatnak.

Az alábbiakban egy nagyon jó módszert mutatunk. Csupán 15 gramm babérlevélre lesz szükségünk ahhoz, hogy megtisztítsuk ízületeinket a lerakódásoktól.

A kúra hét napig tart: három napig alkalmazzuk a babérlevelet, egy napig tartsunk szünetet, majd ismét három napig használjuk a babérlevelet. Inkább a nyári-őszi időszakban ajánlott alkalmazni a babérlevél kúrát, háromhavonta iktassuk be, mindaddig, amíg érezzük a javulást.

Mielőtt nekifognánk a kúrának, először végezzünk egy alapos vastagbél tisztítást az alábbi módszer szerint. Fogyasszunk három napon keresztül fél liter sárgarépa és spenót levet, vagy végezzünk beöntést.

A babérleveles kúra:

300 m forrásban levő vízbe tegyünk bele 5 gramm zúzott babérlevelet, majd főzzük öt percig. Töltsük egy termoszba, majd hagyjuk állni 5 órán keresztül. Ezután szűrjük le, és 15-20 percenkét kortyoljunk belőle egy keveset, úgy, hogy 12 órán belül elfogyjon a főzet.

Semmiképp ne igyuk egyszerre meg, mivel belső vérzést okozhat nagy mennyiségben. Ezután második és harmadik nap megint ismételjük meg a kúrát. Ne ijedjünk meg, ha a vizelet zöldes, vagy enyhén pirosas színűre vált, hiszen a méreganyagok távozásakor ez egy normális jelenség.

Mielőtt nekifognánk ennek a méregtelenítő kúrának kérük ki orvosunk tanácsát is.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!