KezdőlapÉletmódJúlius 17. Újhold: isteni energiák egyengetik utunkat!

Július 17. Újhold: isteni energiák egyengetik utunkat!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Július 17-én, a nyári égbolton 20:32-kor megjelenik a Rák-Újhold, hihetetlen energiákat hozva magával. Olyan energiákat vált ki, amelyek mély önvizsgálatra ösztönöznek. Itt az ideje, hogy tiszteletben tartsuk intuíciónkat, és végrehajtsuk azokat a változtatásokat amelyekről oly régóta álmodozunk.

A július 17-i Újhold felerősíti azon képességünket, hogy érzelmi biztonságot teremtsünk, megnyugvást találjunk a családi kötelékekben, megalapozzuk álmainkat és törekvéseinket. Zárjuk be a múlt ajtaját, és haladjunk tovább. Az Univerzum fontos jeleket küld számunkra, melyek mind arra utalnak, hogy vegyük észre az élet csodálatos meglepetéseit.

Ez az erőteljes holdfázis arra ösztönöz, hogy legyünk nyitottak az új dolgokra, amelyek összhangban vannak érzelmi jólétünkkel. Lehetőségünk lesz újra felfedezni a világot, rájönni, mi az életcélunk, és odafigyelni a lélek szükségleteire.

Alakítsunk ki olyan szokásokat, amelyek segítenek visszahozni a békét a jelen pillanatba, és közben kigyógyulhatunk a múlt összes sebéből. Megszabadulunk a súlyos érzelmi poggyásztól, és végre újra bízni tudunk majd egy csodálatos új kezdetben.

A július 17-i Újhold arra késztet bennünket, hogy lássunk neki belső világunk ápolásának, tegyünk meg mindent személyes fejlődésünk érdekében.

A Rák-Újhold hihetetlen energiák erőteljes áramlását hozza el. Az Univerzum arra hív minket, hogy tiszteljük elménket, testünket és szellemünket azáltal, hogy kapcsolatba lépünk intuíciónkkal, és elfogadjuk sorsunkat. Higgyük el végre, hogy pontosan ott vagyunk, ahol lennünk kell, ami most történik, az is az utazás része.

A Rák-Újhold az új kezdetet szimbolizálja, és arra ösztönöz bennünket, hogy merüljünk el érzelmeink mélységeibe, kapcsolódjunk újra belső énünkhöz, és vegyük magunkhoz a szeretet és együttérzés gyógyító erejét.

A Rák, egy vízjegy, amelyet maga a Hold ural, az érzelmekhez, az intuícióhoz és az otthonhoz kötődik. Fogadjuk el az érzéseinket, itt az ideje levetni az álarcot és megmutatni, kik is vagyunk valójában, kifejezni sebezhetőségeinket, mert csak így tudjuk elmélyíteni a kapcsolatainkat.

Álljunk meg egy kis időre, szánjunk időt az önreflexióra, lépjünk kapcsolatba az érzelmeinkkel, fedezzük fel, mi rejlik bennünk.

Ez a holdfázis tökéletes időszak az érzelmi gyógyulásra is. Itt az ideje, hogy elengedjük a múlt sérelmeit, hiszen ezek megakadályoznak abban, hogy igazán boldogok legyünk. Bocsássunk meg önmagunknak és másoknak, nyissuk meg a szívünket a spirituális gyógyulás előtt.

Egy hihetetlen utazás vár ránk az átalakulás, a növekedés és az önfelfedezés útján. Vegyük le az álarcot, és engedjük, hogy a Ráktól kapott hihetetlen energia elkalauzoljon minket az érzelmi megújulás és a belső béke útjára.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet