Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Akit nap mint nap kínoz a reuma, csak az tudja, hogy milyen együtt élni ezzel a kellemetlen betegséggel, mikor a végtagok minden mozdulattól, időjárási változástól sajogni kezdenek.

Kezeld a reumát a nyárfa rügyéből készült gyógykrémmel!

A következő reuma elleni gyógymód szerzője a filantróp Popov, aki gyógynövényekről írt könyvében, amelyet 1967-ben adtak ki, arról számol be, hogy a nyárfa friss rügyeinek hajtásából milyen nagyszerű reuma elleni krém készíthető.

Mindössze a rügyekből elkészített 50 ml tinktúrára és 100 g vajra lesz szükség.

Elkészítés:

A nyárfa tinktúrát keverd össze 100 g friss vajjal, amelyet hagytál szobahőmérsékleten megpuhulni. Ha a kence összeállt, tedd bele egy régi krémes tégelybe, zárd le és tárold a hűtőben.

Alkalmazás:

A fájós testrészeket kend be ezzel a krémmel. A nyárfa rügyei antibakteriális, antivirális, gyulladáscsökkentő, valamint erős érzéstelenítő hatóanyagokat tartalmaznak. Amellett, hogy csökkenti a reumás panaszokat, tüneteket, serkentik a sebek gyógyulását, csökkenti a magas vérnyomást, megszünteti a meghűlés okozta fejfájást, torokfájást, valamint az ekcémát is.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!