Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy, az Egyesült Államokban, 2017 elején végzett közvélemény kutatásból az derült ki, hogy a megkérdezett férfiak 74 százaléka, míg a nők 71 százaléka gondolja úgy, hogy mindenki számára létezik egy ember a világban, aki a lelkitársa, és a sorsuk az, hogy az életben egyszer ez a két ember találkozzon.

Lelkitárs: Nem te találod meg Őt, hanem Ő talál meg téged!
Fotó: freegreatpicture.com

Az, hogy mikor és kik fognak találkozni, természetesen előre nehéz megjósolni, de vannak olyan spirituális guruk, szakértők, akik szerint ki kell várni, amíg megtalál a lelki társad, görcsösen keresni nem érdemes.

Mal Weeraratne tantrikus oktató szerint, amikor megismered a lelkitársadat, a csakráitok is magukra ismernek és létrejön a kapcsolat, amely szépen, lassan, a maga tempójában fejlődik tovább.

Deepak Chopra azt mondja: tedd fel magadban a kérdést, hogy milyen emberré szeretnél válni, majd mikor azokat a tulajdonságokat magadba kezded építeni, fel fog bukkanni a lelkitársad.

Hogyan ismered fel a lelkitársadat?

1. Erős, olykor fájdalmat kiváltó érzés tör rád

Ha találkozol a lelkitársaddal, akkor hirtelen egy nagyon erős érzés kerít hatalmában. Előre nem tudod, hogy mi a magyarázata, de később rájössz, hogy az az ember hozzád tartozik, minden rezdülésével.

2. Belül azt súgja valami, hogy: Ő az

Nem úgy történik ez a dolog, mint a testi vonzalomkor szokott, hogy meglátod, és csak rá vágysz, hanem valami belső hang azt súgja, ő az igazi társ, kerülj vele kapcsolatba.

3. Kölcsönös tisztelet

Elfogadjátok, mindenben megértitek egymást. Nincs kritika, harc, hanem bizalom és kölcsönös tisztelet van.

4. Az otthon ott van, ahol a lelkitársad

Ez nem is kérdés, hiszen teljesen kiegészítitek egymást, ezért a körülmények nem annyira fontosak, inkább az a lényeges, hogy elférjetek a lakásban, kényelemben legyetek, és a többi minden megoldódik majd.

5. A legjobb barátok vagytok

Mikor találkozol a lelkitársaddal, akkor egyben a legjobb barátoddal is megismerkedsz. A kapcsolatotok elmélyül, még a humorérzéketek is hasonló lesz.

6. Kihívást jelenetetek egymásnak

A lelkitársad olyan dolgokra is rávilágít az életedben, amelyekre korábban senki nem volt képes. És ez kölcsönös. Ezzel egymás legjobb szövetségeseivé váltok.

7. El tudod viselni, ha nincs melletted, de a legjobb mégis az, ha együtt vagytok

A lelkitársak meg vannak egy ideig egymás nélkül is, de akkor érzik a legjobban magukat, ha közösen töltik a szabadidejüket. Ha távol is vannak egymástól, megbíznak a másikban, nem válnak idegessé, féltékennyé.

8. Kényelmesen érzitek egymás társaságában magatokat

Nincsen semmi feszengés, kényelmetlenség, önmagatok lehettek, tabuk nélkül, ami nagyon jó dolog.

7 lépés, hogy könnyebben megismerd a lelkitársadat

1. Fogadd el a múltat

A te életed nem egyenlő a múltaddal, inkább koncentrálj a jelenre, esetleg készíts terveket a jövőre nézve.

2. Koncentrálj arra, amit szeretnél

Ne arra törekedj, amit nem szeretsz, hanem arra, ami örömet okoz, és amire vágysz az életedben, akár párkapcsolati szempontból.

3. Ne félj álmodni

Az álmok életben tartanak, és meghatározzák a célodat is, így tudod, hogy milyen irányba kell haladnod. Fogalmazd meg az álmaidat, és az Univerzum meghallgatja a kérésedet.

4. Szeresd önmagad

Ez azért fontos, mert ha nem szereted önmagad, akkor nem várhatod el mástól, hogy szeressen és elfogadjon. Minél többet foglalkozol azzal, ami tetszik magadon, amit szeretsz magadban, annál könnyebben talál rád az igazi szerelem is.

5. Mondj nemet a féltékenységre

Ez egy pusztító, negatív érzés, amely elnyomja a benned lévő szeretetet és jóérzést. Ha te boldog vagy, mindenki boldog lesz körülötted.

6. Éltesd a reményt, soha ne add fel

Ha valamire/valakire nagyon vágysz, akkor azt előbb, vagy utóbb be fogod vonzani. Soha ne add fel, hanem mindig légy kitartó, haladj előre a saját utadon, és a siker nem marad el.

7. Éld úgy az életed, ahogy azt szeretnéd

Nem várj semmire, hanem kezdj el élni már ma. Most, itt csak egy életed van, ezért élvezz ki minden percet, kirándulj, töltődj fel pozitív élményekkel, energiákkal.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!