Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kevesen tudják, hogy a mustármagok rendkívül hatékonyak bizonyos fájdalmak, egészségügyi problémák kezelésében. Igen, bármennyire is meglepő, de a mustárral rövid időn belül megszüntetheted például a kínzó hátfájást vagy a hajlatokban érzett nyilallást.

mustar-labapolas

És azt tudtad, hogy a mustármag az influenzás tünetek ellen is felveszi a harcot?

Ha nincs kéznél ez a sárga kis mag, akkor bevetheted a kereskedelemben is kapható mustárkrémet. Vigyázz azonban arra, hogy a lehető legtermészetesebb készítményt válaszd.

Csak annyit kell tenned, hogy alaposan befeded a mustárkrémmel mindkét talpad.

Bugyoláld be a lábad egy puha törülközőbe, majd egy neylonzacskóba, aztán húzz rá egy zoknit, és addig tartsd a lábadon, amíg csak bírod. Ideális, ha ágyba bújsz vele, és átalszod ezzel a pakolással az éjszakát. Ha szükséges, több éjszakán át is alkalmazhatod a terápiát.

Reggel, amikor felkelsz, sétálj egy keveset, hogy beindulhasson a vérkeringés. Aztán szabadítsd ki a lábaidat a pakolásból. A mustár jótékony hatásait már az első használat után észlelheted. A megfázás tünetei elillannak, a talpad pedig sokkal hidratáltabbnak érzed majd!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!