Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nadrág

Előnyei: Nagyon kényelmes és hűvösebb időben jobban szigetel. Ugyanakkor a divatvilág mára annyira sokszínűvé tette a nadrágok kínálatát, hogy szinte bármilyen ruhadarabhoz találhatunk megfelelőt (kövessük figyelmesen a sztárok és modellek kombinációit). Emellett legyen szó farmerről, szövetnadrágról, harisnyáról, vagy bármilyen más anyagból készültről is, a további jó benne az, hogy minden féle cipővel talál: sportcipő, balerin, bakkancs, csizma stb…

Hátrányai: Nagyban függ a testalkattól, és ha nem vagyunk tisztában saját méreteinkkel és arányainkkal, bizony nagyon ízléstelenül jelenhetünk meg. Alacsonyabb és teltebb alkatúaknak például nem ajánlott szűk, répa farmert viselniük, vagy épp harisnyanadrágot. Minden esetre vásárláskor kérjük ki egy szakértő, esetleg elárusító véleményét.

Szoknya

Előnyei: Modelltől függetlenül a szoknya elegáns. Emellett nagyon nőies és szexi. Választhat irodai szoknyát, magas csípőjű szoknyát, rövidet, hosszabbat, bőrt…. Teljesen mindegy. Egyszerűen nőnek mutatsz. Főleg, ha mindezt kiegészíted egy magassarkú cipővel és egy mutatós kis táskával is. Ezek nagyban fokozzák a nőiességet.

Hátrányai: Itt nagyjából ugyan azokról tudunk beszélni, mint a nadrág esetében. Nagyon fontos szem előtt tartanunk méreteinket! Teltebb alak esetén nem a legkedvezőbb választás estére egy feszes, rövid szoknya, ahogy magas és vékony alkatú személyek esetében sem ajánlott a hosszú és bő szárú. Ezek olyan kombinációk, amiket méreteinkkel egybevetve muszáj szem előtt tartanunk, és ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, nem szégyelljük kikérni egy bizalmas barát véleményét!

Te melyiket részesíted előnyben?

Bévé


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!