KezdőlapÉletmódNyári napforduló: június 21-én lesz az év leghosszabb napja!

Nyári napforduló: június 21-én lesz az év leghosszabb napja!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2023. június 21-én van az északi féltekén a nyári napforduló, az év leghosszabb napja, amikor a fény, az élet, a megújulás átveszi az uralmat. A déli féltekén ez az év legrövidebb napja, ami a nappali órákat illeti.

Nem számít, hogy a világ melyik részén élünk, a napforduló egy nagyon érzékeny nap, amikor összhangban érezhetjük magunkat a minket körülvevő energiákkal.

Azt is tartják, hogy a napfordulókor az átjárás az e világ és a magasabb dimenziók között a legvékonyabb, így könnyebben hozzáférhetünk az isteni energiákhoz és az angyali birodalmakhoz.

A nyári napforduló asztrológiai jelentősége

A júniusi napforduló egyben a Nap átmenetét is jelzi a gondoskodó és érzékeny víz jegybe, a Rákba.

2023-ban a Napforduló idején egy olyan erőtér jön létre, amely felerősíti az intuíciónkat és az érzelmi intelligenciánkat. Ez az energia rendkívül tápláló is lehet, arra ösztönöz bennünket, hogy álljunk ki magunkért, tiszteljük érzéseinket, és maradjunk magabiztosak és erősek.

A lélek tisztasága

A június 21-i napforduló a csillagászati nyár, a fény évszakának kezdetét jelenti! Itt az ideje, hogy szabadon szárnyaljunk, megszabaduljunk a félelmeinktől, és egyszerűen csak ragyogjunk! A továbbiakban adjuk át magunkat az Univerzum akaratának, de most ünnepeljük az egész évben elvégzett munka gyümölcsét.Az év leghosszabb napja emlékeztet arra, hogy az alagút végén mindig ott van a fény, bármilyen hosszú is legyen az út.

Bár a dolgok most sötétnek tűnhetnek, ez az állapot csak átmeneti. Mindig van mód arra, hogy újra megtaláljuk a fényt, függetlenül attól, hogy milyen sötét vagy milyen nehéz a probléma.

A fény újra felragyog, és emlékeztet bennünket az élet szépségére és jóságára. Amikor a Nap ragyogóan süt, mindent csodálatosnak látunk. Találjuk ki, mi a legfontosabb az életben, és mire szeretnénk az időnket összpontosítani.

Ez egy remek időszak arra, hogy megvizsgáljuk, hogy igazából mi motivál bennünket, kapcsolódni tudunk a lelkünk legbensőbb igazságához. Gondolkodjunk el azon, hogy mi táplálja és tölti fel legjobban a lelkünket.

Töltsünk minél több időt a természetben, a szabadban, ússzunk, sétáljunk az erdőben, túrázzunk, kapcsolódjunk a teremtés energiájához. Érezzük át a Nap melegét, amely megvilágítja lényünket, és érezzük, hogy a Nap sugarai által a természet hogyan képes átalakítani, táplálni és segíteni az alkotásban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet