Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mindenkinek az életébe, még ha tagadjuk is, becsusszant már legalább egyszer egy zacskós leves. Az időhiányra panaszkodva az ember egészen képtelenségeket is képes megenni. A zacskós leves gyorsan elkészül, és nem tagadás van olyan, amelyik egészen ízletes is. Azonban, ha alaposan utánanéznénk, hogy mit is tartalmaz, többé sosem ennénk belőle.

kinai-zacskos-leves

Sokkal egyszerűbb egy csésze vizet felmelegíteni otthon, és már kész is a leves, de csupán egy kicsivel kell több időt ráfordítanunk, és máris egészségesebb étet készítsünk otthon. Ha az alábbi videót megnézzük, többé nem fogjuk a zacskós levest választani ebédre.

A csodálatos ízekről gondoskodó tasakocskát kibontás után egy tálba töltik, majd meggyújtják. Ilyet még eddig nem láttunk, hogy egy leves hozzávalója lángra kapjon, majd robbanjon is. Bizonyítottan a zacskós leves, nem csak összetétele miatt, hanem hungarocell csomagolása miatt is nagyon káros. Az ízfokozók, színezők és tartósítószerek sokasága pedig hosszútávon komoly egészségügyi kockázatokkal jár.

Bár kevesen tudják a fogyasztók közül, hogy miért is szeretik annyira, hiszen tudják, hogy egészségtelen. Nátrium-glutamát tartalmuk miatt a zacskós levesek függőséget okoznak, ezért igen nehezen tudunk szabadulni tőlük.

https://www.youtube.com/watch?v=ux-5DZ_bPcM


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!