KezdőlapÉletmódDivatÖt kézitáskaszín, ami mindenhez passzol

Öt kézitáskaszín, ami mindenhez passzol

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az idei szezon a sokszínűségről szól! Viszont divatirányzatok ide, új keletű trendek oda, akad néhány olyan színárnyalat, amik így sem-úgy sem taszíthatóak le a képzeletbeli trón felső fokáról. Hogy miért? Azért, mert mindenhez passzolnak, szemeket gyönyörködtetőek, s nyilván ezek miatt kiemelkedően népszerűek.

Van új a nap alatt?

Ha őszinték akarunk lenni, akkor nem, nincsen. Színek terén legalábbis biztosan nem. Az ok roppantul prózai. Azért nincsen túl nagy változás ezen a területen, mert akadnak olyan árnyalatok, amik rajongottságukat tekintve egész egyszerűen felülmúlhatatlanok. A fehér táska abszolút jó példa erre. A https://www.ecipo.hu/taskak/szin:feher.html oldalon felsorakozó termékek bizonyítékként szolgálnak arra a jól látható tényre, hogy a fehér megunhatatlan, überelhetetlen és mindenhez illik. Bár azt kár lenne tagadni, hogy egyes helyzetekben kényesnek mondható, ellenben az a fajta stílusosság, amit képvisel aligha szárnyalható túl.

Nem meglepő módon a fekete is figyelmet kér magának, mint örök klasszikus. Eleganciája, kelleme megkérdőjelezhetetlen. Sokan automatikusan társítják az alkalmakkal, ünnepélyekkel és egyéb kiöltözős eseményekkel. Tény, hogy ez a típusú asszociáció megállj a helyét, de a fekete nem beskatulyázható, mert a lazasághoz épp úgy illik, mint a komolyabb megjelenéshez.

A kék a harmadik befutó, aminek a variációi mindennek tetejében lenyűgözőek. Képtelenség beleunni az árnyalatok sokszínűségébe. Ráadásul az is igaz, hogy bármelyik évszakban, akármilyen stílussal harmonizál. Mindegy, hogy egy kis méretű, lezser kézitáskáról vagy egy nagyobb, elegánsabb darabról van szó, ha a kék szín dominál, akkor a siker borítékolható.

A zöldet sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, s szót kér még magának a rózsaszín is. Ezek a verziók ugyan nem tűnnek univerzálisnak abban az értelemben, hogy látszólag nem passzolnak annyi mindenhez, mint ami a fenti példák esetén evidencia, de ez csupán a látszat. Az igazság az, hogy a gyakorlatban nem egyszer bizonyítást nyer, hogy nem létezik olyan szett, amiben ne mutatnának jól ezek a színek.

A táska és a cipő jó, ha összhangban vannak egymással?

Igen! A legtöbben erre a kapcsolatra automatikusan, szinte ösztönösen ráéreznek. De ha esetleg nem annyira magától értetődő, akkor jó ötlet külön figyelmet szentelni arra, hogy ez a két kiegészítő kerek egészet alkosson végül.

A komfortosság és a hozzá társuló stílusosság a https://www.ecipo.hu/skechers.html oldalon cipőtestet ölt. A sokszínűség így is értelmezhető, hiszen a cipők mind kialakításukban, mind megjelenésükben különböznek ugyan egymástól, de egy valamiben tökéletesen megegyeznek. A prémium minőségben. A Skechers védjegyévé vált az a lábakat kényeztető kényelem, amit a memóriahabos talpkivitel garantál. Többek között, mert nyilván nem ez az egyetlen pozitívum, ami a márka javára írható. Szóval ha a kézitáska már megvan, akkor következhet a hozzá passzoló cipő. A színárnyalatokat mindenképpen kifizetődő taktika közös nevezőre hozni, mert ennek hála a harmónia nyomban érzékelhetővé, láthatóvá válik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet