Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A kínaiak nagyon régóta használják a tengeri uborkát különböző betegségek gyógyítására és megelőzése céljából.

tengeri-uborka

Kutatások bizonyítják, hogy képes a rákos sejtek 95 százalékát elpusztítani ez a különleges csodaszer kivonata, úgy, hogy közben még az immunrendszert is aktiválja. Kimutatták, hogy megöli a tüdő-, mell-, prosztata-, bőr-, máj- és hasnyálmirigy rák káros sejtjeit, de hatékonynak bizonyult a leukémiával szembeni harcban is, írről Ethan Evers ír, “The Eden Prescription” című könyvében.

A kutatások alapján arra is rájöttek, hogy a rákot leküzdő ellenszer a “frondoside A” nevű vegyület. Gátolja a tumor azon képességét, hogy további vérereket bocsásson ki ahhoz, hogy táplálékhoz jusson. Megakadályozza az áttétet is, vagyis, hogy további rákos sejtek alakuljanak ki más szerveken is.

Tüdőrákos egereken kísérletezve igencsak biztató eredményeket tudtak felmutatni: amint frondoside A-hoz juttatták az állatokat, tíz nap után a daganatuk szinte felére csökkent. A tengeri uborka kivonat szárított vagy kapszula formájában beszerezhető gyógynövény üzletekben.

Érdemes beillesztenünk életünkbe, hiszen számos jótékony hatása mellett az ízületi betegségben és gyulladásokban szenvedőknek is gyógyszere lehet. A tengeri uborka fogyasztásának nincs ismert kockázata.

Forrás: naturahirek.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!