KezdőlapÉletmódA születésed pillanatában megjelenő anyajegyek az egész sorsodat meghatározzák!

A születésed pillanatában megjelenő anyajegyek az egész sorsodat meghatározzák!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sokan úgy tartják, hogy a születéskor megjelenő apró anyajegyek fontos üzenetet tartalmaznak az illető sorsával, és az előző életével kapcsolatosan.

Ezek alapján kijelenthető, hogy az a kislány, akiknek az állán egy kis anyajegy jelenik meg, gazdagságban és jólétben fog élni, és a siker sem lesz számára ismeretlen. Ugyanez vár arra a kisfiúra is, akinek a teste jobb oldalán lesz látható egy kis anyajegy.

Az is sikeres lesz az életben, akinek a jobb kézfején jelenik meg az anyajegy. A hason lévő anyajegy mohóságra, telhetetlenségre utal, viszont, ha valakinek a bal kezén tűnik fel a kis fekete pötty, akkor felnőtt életére az anyagi nehézségek lesznek jellemzők.

Ha a jobb lábon jelenik meg az anyajegy, az illető sokat fog utazni az életében, ha viszont a bal lábán bukkan fel, akkor fényes karrier fog előtte állni.

Emellett fontos még az anyajegy színe is, hiszen ha világos barna az anyajegy, akkor sikeres élete lesz a kisbabának, ha viszont sötétebb árnyalatú, sok nehézséggel kell szembenéznie.

Ha az orron jelenik meg az anyajegy, akkor az illetőből őszinte barát válik, ha a szem valamelyik sarkában tűnik fel a kis pötty, akkor a gyerekből érzelmes, kedves felnőtt válik majd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet