KezdőlapÉletmódDivatTetoválás - a merész kiegészítő

Tetoválás – a merész kiegészítő

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A divatőrültek számára a tetoválás egy felbecsülhetetlen értékű kiegészítő. Úgy viselik magukon, mintha valami ritka és igen értékes ékszer lenne. Ön mit gondol? Készíttetne tetoválást?

Manapság nem lehetsz igazi divatőrült, amíg nincs legalább egy tetoválásod. A hírességek igazi szenvedélyhullámot indítottak el a tetoválásokkal (nem is beszélve a különböző csatornákon ma már sorozat formában vetített tetováló szalonok mindennapjairól).

Rihanna, Kate Hudson, Pink, Gisele Bündchen, Sienna Miller, Victoria Beckham, Gisele Bündchen, Eva Longoria, Penelope Cruz, Britney Spears, Christina Aguilera, mind mind sikeres divatőrültek, akik legalább egy tetoválással rendelkeznek.

Figyeld meg, hogyan lehet kombinálni a tetoválást igazi divatőrülthöz méltón:

A tetoválások a háton, egy hátul dekoltált ruhában elképesztően festhetnek, amivel természetesen Rihanna is tisztában van.

Egy tetoválás a lábszáron szükségképpen maga után vonja a magassarkú (igazán magas!) cipő viseletét.

A félvállas vagy váll nélküli ruhákat egyenesen olyan hölgyeknek találták ki (kis túlzással), akiknek felsőkarján, esetleg vállán, tetoválás van, akárcsak Sienna Millernek.

Amennyiben a rock stílust képviseled, egy tetoválás a nyakon, vagy a fül mögött nagyon izgalmas lehet.

Na és mégis mi találna jobban egy rendkívül drága és mutatós gyémántkarkötővel, ha nem egy tetoválás, ami az életed egy fontos pillanatát hivatott jelképezni? Victoria Beckham tudja a legjobban…

Neked mi a véleményed a tetoválásról?

Bévé

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet