Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Fotókat publikált a honlapján a Himalája expedíció Erőss Zsoltról és társáról, Kiss Péterről, akik meghódították a Himalája 8586 méter magasi csúcsát, a Kancsendzöngát, de tragikus körülmények között az ereszkedés közben meghaltak.

Erőss Zsolt és Oscar Cadiach | Fotó: himalajaexpedicio.postr.hu - See more at: http://www.maszol.ro/index.php/sport/13154-az-utolso-fotok-eross-zsoltekrol-fotogaleria#sthash.met1ZAtF.dpuf
Erőss Zsolt és Oscar Cadiach

A fotók a csúcson készültek, ahonnan még jókedvűen és jó erőben jelentkeztek be rádión az expedíció vezetőjénél, Kollár Lajosnál.  A most megjelent képeken a két magyar hegymászó mellett látható a spanyol Oscar Cadiach és az olasz Mario Vielmo, akik élve megúszták a csúcsmászást.

Kiss Péter a spanyol Oscar Cadiach társaságában
Kiss Péter a spanyol Oscar Cadiach társaságában
Kiss Péter a csúcson szerel, mellette egy spanyol és egy olasz hegymászó - See more at: http://www.maszol.ro/index.php/sport/13154-az-utolso-fotok-eross-zsoltekrol-fotogaleria#sthash.met1ZAtF.dpuf
Kiss Péter a csúcson szerel, mellette egy spanyol és egy olasz hegymászó
Kiss Péter (szürkében) és Oscar Cadiach a csúcson
Kiss Péter (szürkében) és Oscar Cadiach a csúcson

Fotók: himalajaexpedicio.postr.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!