Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

6 perces nyugtalanító videóban beszél egy férfi arról, hogy időutazó, 2045-ből jött.

Ez a férfi azt mondja időutazó és 2045-ből érkezett. Szerinte, erre számíthatunk a jövőben

Az ApexTV YouTube-csatornájára feltöltött videóban a férfi, akinek arcát cenzúrázták, sokkoló kijelentéseket tett, láthatóan rémült és megijedt az átéltektől, írja a The Independent.

“Nincs sok időm, el kell tűnnöm. Követnek és tudják hol vagyok. Ezt gyorsan el kell mondanom.” – mondta a rémült férfi a videóban.

“Tudom, hogy nehéz elhinni, amit mondok, de biztosítok mindenkit, hogy igazat mondok, megérdemlitek, hogy tudjatok róla. Az időutazás létezik, de elrejtették a nagyközönség elől.” – tette hozzá a férfi.

A férfi azt mondja időutazó, 2045-ből érkezett, kutatással foglalkozik és jelenleg olyan gépeken dolgozik, amit az emberek csak 2028-ban fognak megismerni.

“2045-ben az emberek és robotok egyek lesznek. A mesterséges intelligencia uralni fogja a világot. 2028-ban már nem fognak országok létezni.” – nyilatkozta a férfi.

Végül a férfi egy videót is mutat 2045-ből, bár alig hátható valami a felvételen. A róla készült felvétel bejárta a világsajtót, már több mint 800.000 látták a videómegosztón.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!