Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alapjaiban rázta meg az egyházat, miután a tudósok rájöttek, hogy nézett ki Jézus Krisztus igazi arca. A tudósok által alkotott kép egyáltalán nem hasonlít ahhoz, amit a képeken, ikonokon látunk.

Az idők során az ikonok, festmények próbálták megőrizni azt a képet Jézus Krisztusról, amit mindannyian ismerünk. Ennek ellenére, egy nemrég elvégzett kutatásból kiderült, hogy Isten fia nagyon másképp nézett ki, mint, ahogy azt mi elképzeltük.

Hasonló eszközöket használva, mint, amit a rendőrség használ, brit tudósok az izraeli régészekkel együttműködve újra rekonstruálják Jézus Krisztus igazi arcmását. Úgy tűnik eddig nekik sikerült a legjobban.

A tudósok régészeti, biológiai és antropológiai adatokat vetettek össze, hogy a legjobb eredményt kapják. A szakemberek szem előtt tartották az emberi test evolúcióját, de azt is figyelembe vették, hogy az emberek hogy néztek ki 2000 évvel ezelőtt.

Az paleoantropológiát tanulmányozva és az oszteológia adataira hagyatkozva a kutatóknak sikerült megalkotniuk Jézus tökéletes arcát.

Az eredmény pedig egészen ledöbbentő, mert egyáltalán nem hasonlít arra, ahogyan mi Jézust ismertük.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!