Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Csupán pár forintba kerül, és percek alatt összedobhatod ezt a hatékony tisztítószert!

Egy házilag készített tisztítószer csodákra képes. Ha épp nagytakarításra készülsz hétvégén, mindenképp ki kell próbálnod az alábbi csodaszert. Könnyen elkészíthető, és alig pár forintba kerülnek a hozzávalók. Nem fogsz hinni a szemednek, mikor meglátod a végeredményt.

Egy édesanya néhány előtte/utána képet posztolt a Facebookon a kályháról, és annyi érdeklődő kommentet kapott, hogy muszáj volt megossza a titkos tisztítószer receptjét.

“Kissé zavarban vagyok, hogy a kályhámról ilyen állapotban közzé teszek egy képet, és az egész világ látja, de muszáj volt, hiszen ez a bizonyíték arra, hogy milyen jól működik ez a természetes összetevőkből házilag készített tisztítószer” – írta az anya.

Nézzük, mire lesz szükséged, hogy neked is így csillogjon-villogjon a kályhád?

Szerezz be:

  • folyékony mosószert,
  • meleg vizet,
  • mosószódát,
  • almaecetet,
  • eukaliptusz olajat.

Keverj el 1,5 liter meleg vizet, 300 ml ecettel, 25 ml eukaliptusz olajjal, 600 ml folyékony mosószerrel, és 3 evőkanál mosószódát.

Tedd a keveréket egy szórófejes flakonba, rázd össze, és fújd be vele a piszkos felületeket. Pár perc múlva egy mikroszálas kendő segítségével töröld át, ha szükséges még egyszer ismételd meg a műveletet.

A keveréket nem csak kályhatisztításhoz, hanem a fürdőben, szőnyeg, vagy kanapé tisztítására is használhatod.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!