KezdőlapHobbyCsupán ragasztó és cérna szükséges ehhez az ötletes karácsonyi díszhez. Készítsd el...

Csupán ragasztó és cérna szükséges ehhez az ötletes karácsonyi díszhez. Készítsd el te is!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mint minden másnak a világon a karácsonyi díszítésnek is megvan a saját divatja. Az erre vonatkozó szabályokat minden évben szakemberek állapítják meg. Egyszer az ezüst színű, máskor a bordó, vagy éppen a kék-arany a divat.

karacsonyfa-disz

Aki igazán szívből készül a karácsonyra, fittyet hány arra, hogy mit mondanak a szakemberek. Mi úgy döntöttünk, hogy elkészítjük ezeket a cérna gömböket az idén. Sőt, még ajándékként is alkotunk egy párat.

Hozzávalók: vékony spárga vagy cérna, ragasztó, ecset, egy-két kisebb papírcsákó.

Elkészítés: a papírcsákókat előre készítsük el attól függően, hogy mekkora díszeket szeretnénk. Nem nagy ördöngösség csak fogunk egy régi magazint, ebből egy lapot ívesen feltekerünk belőle, és megragasztjuk. Erre pedig szabálytalanul egy csomó spárgát tekerünk. A végén pedig jól beragasztózzuk, és addig hagyjuk, míg megszárad, majd eltávolítjuk a papírt.

A gömbök alapanyagául szolgáló cérnát egy kisebb méretűre felfújt léggömbre tekerjük fel. Beragasztózzuk, majd mikor megszáradt, kiszúrjuk a léggömböt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet