Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A régi fa létrákat nagyon szépen újra tudjuk hasznosítani, anélkül, hogy különösebben sokat kellene bíbelődnünk vele. Nem baj az sem, ha le van kopva kissé a festék róla, vagy hiányzik esetleg pár foga, tökéletes polcot, fogast készíthetünk belőle.

Tehetjük a nappaliba, konyhába, fürdőbe, vagy előszobába is. Ha szeretnénk, hogy találjon a bútor, padlózat, fal vagy a textíliák színével, kezeljük, majd pácoljuk le. De használhatunk egyszerű natúr pácot is, így egészen biztosan bármelyik helyiségben felhasználhatjuk majd.

letra1

letra2

letra3

letra4

letra8

letra9

Éjjeliszekrényként

Ha van egy körülbelül két méter hosszú egyágú régi használt fa létránk, csiszoljuk le, majd kezeljük gombaölő szerrel, és fessük olyan színűre, hogy találjon az ággyal, fallal. Majd rögzítsük jó erősen az ágy fej fölötti részénél a falra, vízszintesen. Ezután tehetjük rá kedvenc könyvünket, vázát, poharat, éjjeli lámpát. A létrát akár ketté is vághatjuk, így körülbelül egy félméteres darabot ágy mellé állítva, erősíthetünk rá kisebb deszkából polcokat is.

letra5

letra10

letra11

letra12

letra14

Könyvespolcként

A falra szerelve akár vízszintesen, akár függőlegesen szereljünk a létra fokaira egy-egy deszkából polcrészt, majd jól rögzítsük a falhoz. Az a létra, ami egy embert megbír, egészen biztosan sok könyvet képes megtartani.

letra13

Törölköző vagy ruhatartóként

Fürdőszobában használhatjuk arra, hogy felakasztjuk rá a száradó törölközőket, de hálóban vagy gyerekszobában „dobálhatjuk” rá az éppen használtban levő ruháinkat. A kétágú létrára szépen akaszthatjuk a vállfára akasztott ruháinkat is.

Forrás: hobbyturmix.com

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!