Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kétségtelen, hogy, amint huzamosabb ideig kezd sütni a nap, egyre színesebben kezdünk öltözködni, vágyunk arra, hogy a szivárvány összes árnyalatát magunkra öltsük. Lecseréljük a sötét színű kabátokat, nadrágokat harsányabbra, előkerülnek a virágos szoknyák, garbók, szvetterek és ékszerkészletünk, csecsebecséink is megújulnak. Az idén megint divat a hajpánt.

hajpant8

Készítsünk érdekes hajpántot már nem használatos régi, színes blúzainkból. Használhatunk sálat, csipkét vagy bármilyen megmaradt anyagdarabot is, ami színes és talál az évszakkal, ruhatárunkkal, na meg egyéniségünkkel.

Vásároljunk egy legolcsóbb, legegyszerűbb akár műanyag, akár fém hajpántot, majd a felhasználandó anyagot vágjuk fel négy vékonyabb csíkra. Hármat fonjunk össze, majd a negyedikkel tekerjük be a hajpánt-alapot, és varjuk be a végeit. A fonatot pedig varrjuk rá a hajpánt tetejére. Használatunk, csipkét, organzát vagy tüllt is, ezekből akár kisebb virágdíszeket is ráilleszthetünk a hajpántra.

hajpant1

hajpant2

hajpant3

hajpant4

hajpant5

hajpant6

hajpant7

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!