KezdőlapHobbyLáthatatlan hotel Svédországban

Láthatatlan hotel Svédországban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az ország önmagában is a nyugalom és a természet megtestesítője, legalábbis az a rész, ahol én jártam. Az mindenképp felemelő élmény, hogy már a repülőből kilépve tiszta és természetes fenyőillat, magaslati levegő áraszt el. Egy ilyen országban maga a csoda lehet a láthatatlan hotel.

lathatatlan-hotel

Az épületet úgy találták ki, hogy az erdő közepébe a fákra építették, és a falakat tükörborítással vonták be, így igencsak nehéz meglátni is. Mindenütt a természet tükröződik vissza. A nem mindennapi lakóhely Lulea város közelében található.

A különleges hotel lakosztályai 4—5 méterre a föld felett találhatóak, a fatörzsekre rögzítve, akár egy-egy fészek. A szobákat egy-egy felhúzható, összecsukható létraszerű feljáróval látták el, így, az arra vágyóknak tökéletesen el lehet bújni a világ szeme elől. Amellett, hogy teljesen természetközeli hangulatot biztosítanak, az összkomfortról sem kell lemondani az odalátogatóknak.

Az épület falát pedig olyan ultraviola réteggel vonták be, melyet a madarak érzékelnek, így nem repülnek neki a saját tükörképüknek, vagy nem akarnak fészket rakni a „szobában”.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet