KezdőlapHobbyTi melyik pár vagytok a 4 közül? Itt van, mit jelent ez...

Ti melyik pár vagytok a 4 közül? Itt van, mit jelent ez mások szemében!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A szem a lélek tükre – egy tekintet sok mindent elárul egy ember belső világáról. A viselkedése pedig az egyik leghűbb tükre a valódi személyiségének. Van, aki játékos és bohó. Van, aki komoly és merev. Az alapvonásainkat azonban csodálatosan finomíthatja egy olyan társ, aki mellett úgy is önmagunk maradhatunk, miközben kiteljesedettnek érezhetjük magunkat.

Üdvözlet az önismeret és a párkapcsolati meglátások világában! Sokszor egy élet nem elég, hogy tisztába kerüljünk saját magunkkal, vagy hogy teljesen megismerjük a társunkat. A szándék viszont, hogy jobban megértsük önmagunkat és a kapcsolatainkat, végigkísér a felfedezés útján.

Íme egy személyiségteszt, amiből többet megtudhatsz arról, hogy párként hogyan illetek egymáshoz. Mi több, a válaszod a személyiséged és a szerelmi viszonyod rejtett aspektusait is feltárja.

Készen állsz megtudni az igazságot? Nincs más dolgod, mint megnézni az alábbi képet, és elképzelni ezt a három különböző párt, akik egy-egy különböző pózban állnak. Mit látsz bennük? Melyikük vagytok ti?

Bízz a megérzéseidre, és válaszd ki azt a képet, amelyik a leginkább hasonlít a kapcsolatodra. Ne feledd, minden pár egyedi, és a maga módján fejezi ki a szerelmet. A választásod betekintést nyújt kapcsolatod valódi dinamikájába.

Ha az első párral rezonálsz…

…az érzelmi függőségre való hajlamra utal. Lehet, hogy kihívást jelent számodra, hogy a partneredtől külön töltsd az időt, és folyamatosan keresed a figyelmét.

Ez eredhet bizonytalanságból vagy az elhagyatottságtól való félelemből. A túlzott ragaszkodás azonban idővel fojtogatónak tűnhet, ami felboríthatja a kapcsolatod egyensúlyát.

A második pár mellett döntöttél?

Ez a közös élethez való örömteli hozzáállást jelzi. Valószínűleg nagyra értékeled a szabadságod, és tiszteletben tartod a partnered terét, miközben meghitt közelséget tartasz fenn.

Spontaneitásod és hitelességed elbűvölő, a párodba vetett bizalmad pedig maximális, ami néha ahhoz a gondolathoz vezet, hogy „a szerelem vak”. A lelked mélyén azonban félsz, hogy esetleg majd elveszíted a partneredet, és a felszín alatt ki nem mondott féltékenység bujkál.

Ha a harmadik párt választod…

…az olyan kapcsolatot tükröz, amelyet erős társas kapcsolat és kölcsönös bizalom jellemez. A féltékenységnek és a bizalmatlanságnak nincs helye közöttetek.

Függetlenek és magabiztosak vagytok, megvan közöttetek az összhang, és a kapcsolatotok sziklaszilárd alapokon áll. Mégis reálisak maradtok, tudjátok, hogy semmi sem garantált, és kerülitek a vak magabiztosságot. Olyan ember vagy te, aki két lábbal a földön jár, és aki pontosan megérti egy kapcsolat árnyalatait.

A negyedik pár vagytok ti?

Akkor a kapcsolatotok minden, csak nem szokványos. Ti vagytok az a pár, akiről a többieknek fogalma sincs, mit tart össze benneteket. Az ellentétek vonzzák egymást alapon működtök, és bár különbözőek vagytok, remekül kiegészítitek egymást.

Egyformán fontos számotokra a privát tér és az együtt töltött, közös idő. A legjobb tudásotok szerint segítitek egymást, de a különbözőségetek gyakran vezet heves vitákhoz is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet