Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szerelem az az állapot, amikor hajlandóak vagyunk az egész testünket, lelkünket és szívünket feltárni valaki más előtt.

Történet a férfiról, aki még nem állt készen az igazi szerelemre
Fotó: Pexels.com

Figyelj, szeretnék mondani egy dolgot: megbocsátok!
Megbocsátok, hogy hagytad, hogy reménykedjek.
Megbocsátok, hogy hagytad, elmámorosítson a gondolat, hogy lehet valami nagyon szép is köztünk akár.
Megbocsátok, mert nem voltál készen egy mindent elsöprő szerelemre.

A legszerencsésebb lánynak éreztem magam, hogy melletted lehetek. Hogy megoszthatom veled álmaimat, félelmeimet, bizonytalanságomat, és a szomorú múltamat, amit azt hittem senki sem fog megérteni, és senki sem fog szeretni miatta.

Kerestelek. Azt nem akartam, hogy te keress. Aztán hirtelen itt voltál az életemben, és mégis minden sejtemmel menekülni szerette volna, de nem tudtam mozdulni.

Azért maradtam, mert tudtam, ilyen emberrel ritkán találkozom az életben még, mint te. Más nem fogja a világot úgy látni, ahogy te látod. Csodálatos pillanatokat töltöttünk együtt, mindenik különleges és megismételhetetlen volt. Rájöttem, hogy az élet veled nagyon értékes.

Bár rövid ideje ismertelek csak, mégis nagyon erős kötelék alakult ki feléd. Nagyon fontos vagy számomra, ezért igen nehéz a világban egyedül. Akkor érzed igazán, hogy mennyire nehéz egyedül, amikor a szeretett személy, aki megöleltél már búcsút vett.

Nem tudtam, hogy még nem állsz készen, de megbocsátok neked.

A késő esti beszélgetések, az őszinte üzenetek, tudtam,hogy ez csak egy erős, érzelmekkel teli kapcsolat lehet. Ez a szerelem annyira nagy volt, hogy talán fel sem tudtuk fogni teljes egészében.

Amikor Ő belépett az életedbe, a szívem darabokra hullott. Sokszor gondoltam, hogy meglátlak egy másik nővel, akivel úgy élsz, ahogy mi szerettünk volna együtt. Mindig féltem ettől a pillanattól.

A lényeg, hogy megbocsátok neked, mert megtanultam, hogy mit jelent a lelki erő, amit az eddigi 23 évem alatt egy férfi sem tudott nekem megtanítani. Megtanultam bátornak lenni, vállalni a szerelem okozta sebeimet, elfogadom gyengeségeimet, mert azt akarom, hogy az emberek az igazi énemet lássák meg.

A legfontosabb pedig az, hogy megtanultam, mi az igazi szerelem, köszönöm.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!