KezdőlapHobbyÚjévi üzenetek 2024-re: Küldj jókívánságokat a számodra legfontosabb embereknek

Újévi üzenetek 2024-re: Küldj jókívánságokat a számodra legfontosabb embereknek

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az újév alkalmából jó, ha szánunk egy kis időt arra, hogy jókívánságokat küldjünk egy sikeres és beteljesülésekkel teli évre azoknak, akik a legfontosabbak a számunkra. Az alábbiakban találsz néhány jókívánságot és üzenetet, amit megoszthatsz a szeretteiddel.

Kedves szüleim, örömben, beteljesülésben, békében és egészségben gazdag új évet kívánok Nektek! Köszönöm, hogy vagytok nekem, és mindig mellettem álltok!

Gondolj az elmúlt és az elkövetkező év közötti átmenetre úgy, mint egy kapura. Átsétálhatsz ezen a kapun úgy, hogy csak a jó dolgokat viszed magaddal, majd bezárhatod magad mögött a kaput, hogy a gondok és a bánat ne követhessenek. Boldog újévet!

Legyen a lelkedben harmónia és béke, a szeretet fogadjon meleg ölelésébe, és a szerencse kövessen mindenhová. Kívánom, hogy a következő év segítsen felfedezni a beteljesedett élet csodáját!

A szeretet, a bölcsesség, a bizalom és a nagylelkűség vezesse lépteidet az új évben! Boldog újévet!

Nyisd ki a szíved az évek közötti átmenet éjszakáján, és engedd, hogy az újrakezdés öröme átjárja a lelkedet. Haladj reménykedve és bizalommal az utadon, és ne feledd, hogy valaki gondol rád az éjszaka közepén, és a világ minden boldogságát kívánja neked!Kedves édesanyám, az újév ünnepének küszöbén csodálatos napokat és egy szebb új évet kívánok neked, békével, fénnyel és melegséggel a szívedben!

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 52 hét boldogságot, 365 nap gazdagságot, 8760 óra bölcsességet, 525 600 perc szórakozást és végül 31 622 400 másodpercet, amit azzal tölthetsz, akit szeretsz!

Lepjen meg téged az új év a szeretteiddel együtt megélt gyönyörű pillanatokkal, és hozza el neked a szükséges lelki békét. Boldog újévet!

Hozzon az új év egészséget és egy kis munkát. Légy kedves és szeretetteljes, legyen boldog és bőségben gazdag az életed!

Legyen az új éved tele kiemelkedő eredményekkel, beteljesedéssel, boldogsággal és nem utolsósorban egészséggel!

A következő év jelentsen számodra egy új lépcsőfokot a létrán. Teljes és boldog életet kívánok neked! Boldog újévet!

Szilveszterkor ünnepeljük sok örömmel az új kezdetet, amely új lehetőségek előtt nyitja meg az ajtót. Boldog újévet és új évet kívánok neked!

Legyen gondtalan új éved, tele apró örömökkel és eredményekkel, amelyek megvilágítják a lelkedet és irányítják lépteidet az élet útján. Boldog 2024-es évet!

A 2023-as év utolsó napjai hamarosan leperegnek az idő homokóráján! 2024 pedig nemsokára megérkezik az első tiszta, hófehér lapjaival. Egészséget, örömet és beteljesedést kívánok! Boldog újévet!

A jó időkhöz hálát! A rossz időkhöz sok reményt! Minden egyes napra egy újabb kívánságot és szüntelen boldogságot! Ezt kívánom neked az új esztendőben. Boldog újévet!

Boldog új évet, vidámságot, egészséget, teli házat, szeretetet, pénzt, szerencsét és mindent, amit csak kívánsz egy szekérrel. Emeljük poharunkat és koccintsuk!

Kívánom, hogy boldogan induljon az új év a régi rossz szokások elengedésével és egészségesebb új szokások bevezetésével. Boldog újévet!

Emlékszel még azokra az időkre, amikor még képeslapokon kívántunk egymásnak minden jót az új évre? Azóta eltelt ugyan néhány év, de most ismét jön egy új esztendő, és én ugyanúgy sok siker kívánok hozzá! Lépj vidáman előre, és nézz vissza a múltra megbékélve.

Legyen a következő év gazdag kalandokban és lehetőségekben! Boldog újévet!

Kívánok neked kihívásokkal, beteljesedéssel, bölcsességgel és önbizalommal teli új évet!

Kívánom neked, hogy minden vágyad telesüljön, és mindig elégedettnek érzed magadat az új évben!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet