Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gondoltad volna, hogy a gyűrű, amit éppen viselsz, érdekes dolgokat árulhat el rólad?

Játssz velünk! Nézd meg alaposan az alábbi fotón szereplő ékszereket. Válaszd ki azt az egyet, amelyiket azon nyomban az ujjadra húznál. Aztán nem kell mást tenned, mint elolvasnod a választásodnak megfelelő információt. Ettől le fogsz hidalni!

1. gyűrű – becsületes ember vagy, aki nem tűri a hazugságot

A környezeted sokszor megharagszik rád, mert mindig az igazat közlöd, nem pedig azt, amit ők hallani akarnak. Úgy vélik, te csak bántani, sértegetni akarod őket. De az igaz barátaid kedvelnek, és éppen ezt tisztelik benned. Ha szeretsz, akkor ezt ki is mutatod. A melletted lévő ember szeretve érzi magát, és minden cseppjét magába szívja a gondoskodásodnak és figyelmednek. Ugyanakkor, ha nem kedvelsz valakit, azt is éppúgy kimutatod, mert nem bírod az alakoskodást.

2. gyűrű – nőies típus vagy, egy bombázó és igazi díva!

Nemcsak az estélyi ruhák állnak rajtad szenzációsan, hanem a legkopottabb farmer is. Te vagy az a nő, aki egy zsákban is jól néz ki. Fiatalabbat mutatsz az életkorodnál, ezért lehetetlen nem felfigyelni rád. Bármelyik férfit az ujjaid köré csavarhatod, ha éppen azt akarod. Senki sem tud ellenállni a kisugárzásodnak. Az álmok nagyon fontosak a számodra, ezért a te esetedben gyakran valóra is válnak.

3. gyűrű – szenvedélyes hölgy vagy, és hihetetlenül bájos

A férfiak könnyen beléd zúgnak. Ha a pasi legalább egyszer szóba állt veled, sosem fog tudni elfelejteni. Könnyedén megtalálod a közös hangot, és tudod, hogyan tarts fenn egy beszélgetést. Az emberek vonzódnak hozzád, de csak azokat engeded magadhoz közel, akik fontosak számodra. Belőlük lesznek a különleges társak, barátok, akik megtudhatják, milyen is vagy valójában, és mi is jár a bájos kis fejedben.

4. gyűrű – barátkozó, pajkos személy vagy

Akár egy cica. A barátaid körében mindig vidám vagy, és a vicceiddel nevetteted meg a társaságot. Akkor viszont, ha magadra maradsz, álmodozóvá válsz, és könnyedén elszomorodsz. Az emberek sokkal jobban érzik magukat azután, hogy beszélgettek veled. Nem szeretsz haragudni, nem szeretsz búslakodni, ezért kizársz mindent, ami elveheti a kedved.

5. gyűrű – hálás ember vagy

Szereted a szépet, és ezt meg is látod magad körül. Számodra fontos az apró dolgok értékelése és az emberek szeretete. Egy remek este a szeretett fél társaságában kárpótol téged minden aznapi stresszért. Imádsz utazni, és a szíved sem tud lehorgonyozni egyetlen helyen. Olyan kalandokra vágysz, mint a filmekben. Értékeled a téged körülvevő embereket, és mindazt, amid van.

6. gyűrű – látnok vagy, aki előtt semmi sem marad észrevétlenül

Nincs az a dolog, amit el lehetne rejteni előled, mert nagyon intelligens vagy. Elegánsan öltözködsz, és mindenben ismered a mértéket. A szerelem számodra nem egy egyszerű flört, ami másnapra szertefoszlik. Te a komoly és megbízható dolgokat szereted, amilyen típus te magad is vagy. A társalgásokban értékeled a humort.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!