KezdőlapHoroszkóp3 csillagjegy-pár, akiből tökéletes szülő válhat!

3 csillagjegy-pár, akiből tökéletes szülő válhat!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lássuk, hogy mely csillagjegy-párokból válnak a legjobb szülők, akik mindent megtesznek a gyerekük boldogságáért, biztonságáért, fejlődéséért.

3 csillagjegy-pár, akiből tökéletes szülő válhat!

1. Kos és Nyilas

Szenvedélyesek és ha egymásra találnak, hamar felmerül a közös gyerek gondolata. Ha megszületik a baba, akkor nagy odaadással nevelik majd a gyereküket. Gyakran viszik a szabadba, kirándulni a kicsit.

A Kos erős és lelkes, ezzel motiválja a Nyilast. A közös gyerekük harmóniában fog felnőni, csodaszép gyerekkorban.

Ezt már olvastad? 3 csillagjegy, akik rendkívül nehezen esnek szerelembe!

2. Oroszlán és Skorpió

E két ember kapcsolatát egy közös gyerek akár meg is mentheti. Ha megszületik a pici, akkor érte a szülők mindent megtesznek, még a sérelmeket, ellenszenveket is félreteszik.

Az Oroszlán szülő sok helyre elviszi a gyereket, ilyen a múzeum, a kalandpark, könyvtár, a Skorpió szülő pedig a lelki, érzelmi intelligenciáját fejleszti a gyereknek, akiből ezáltal egy okos, erős, mégis empatikus felnőtt válik.

Ezt már olvastad? Horoszkóp: így reagálsz krízishelyzetben csillagjegyed alapján!

3. Bika és Mérleg

Mindkét csillagjegy eredeti, így meg van minden esélyük, hogy egy vagány, ügyes, okos gyereket hozzanak össze, neveljenek fel. A Bika szülő elhalmozza szeretettel a gyereket, és divatos, menő babává változtatja a porontyot.

A Mérleg szülő pedig megtanítja a gyereket a pénzzel bánni, kommunikálni. Mindkét szülő szeretni és védelmezni fogja a kis utódot, és megadnak mindent, ami egy boldog gyerekkorhoz szükséges.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet