Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Nyilas számára a 2014-es év csillagászati eseményei elsősorban a pénz, utazások, család, spiritualitás, oktatás, szerelem és gyerekek terén gyakorolnak hatást.

  • nyilasSzerencse az anyagiakban az év első felébena Jupiter, csillagjegyed irányítója, a Rák jegyében kezdi az évet, ez pedig olyan pénzszerzésre ad lehetőséget, amiért nem is kell megdolgoznod. Tehát a pénz lesz számodra a 2014-es év legfontosabb témája. A Jupiter a lehetőségek és a szerencse bolygója, így az év második fele életed legsikeresebb időszakát jelzi, az anyagiak és a szerelem terén. Többféle lehetőség elé nézel, talán a partnered kap béremelést, vagy te jutsz hozzá pénzügyi bónuszhoz, esetleg rengeted pénzt nyersz egy kis szerencsével. Ajándékokra, anyagi támogatásra számíthatsz, mások pénzügyi erőforrásai is a rendelkezésedre állnak, és olyan anyagi nyeremények várnak rád, amik csepp erőfeszítésedbe sem kerülnek. Örökölhetsz is, és ha kölcsönt vennél fel, mindenképp július 16-ig tedd meg.
  • Szerencse az utazásokban – 2014 július 16-án a Jupiter átlép az Oroszlán csillagképbe, így végre te is örülhetsz egy kis utazásnak, külföldnek, felsőfokú oktatásnak. A bolygó segíteni fog kitágítani a látóköröd, továbbképezned magad, átlépned jelenlegi határaid, és több tudásra tenned szert. Az év második felében a tanulásban, utazásban lesz nagyobb szerencséd, olyan kiruccanásokban, amelyek távol visznek az otthonodtól. Jó lesz, ha szerencsét próbálsz a nagyvilágban, hisz az valahol a messzeségben vár rád.

A Jupiter mindemellett stimulálni fogja a kíváncsiságod, és arra késztet, hogy új tudnivalókat tégy magadévá, kutass új kultúrák és életstílusok iránt. Az év utolsó öt hónapjában az Univerzum arra bátorít, hogy tedd, amihez értesz, hogy kalandozz az ismeretlenben, kísérletezz, és sajátíts el mindent, ami szellemi képességeid fejlődését eredményezi. Tanulj például idegen nyelvet. Ha mindezt megteszed, mélyebbre jutsz a megismerés szférájában. Amire pedig szert teszel, a karrieredben fog kamatozni, 2015 augusztusától kezdődően.

Olvasd el 2014-es Kínai horoszkópunkat is!

  • Nehézségek és megpróbáltatások – a Szaturnusz 2014 december 23-ig marad a Skorpió jegyében. Ez azt jelenti, hogy te továbbra is a meditációban, visszavonulásban, elszigetelődésben, a tudatalattiban, az álmokban és a meditációban leled meg a nyugalmad. A Szaturnusz értelmességéhez a megérzések, a tudatalatti, az álmok és az ösztöneid jelentik a kulcsot. 2014-ben jobban oda kell figyelned a belső hangodra, a megérzéseidre. Mindez a belső megnyugvás érdekében tedd.

Ebben az időszakban sikerül kigyomlálnod a tudat alatt lévő vágyaidat és indokaidat, amelyek a viselkedésed alapját képezik. A félelmeid végül alaptalannak tűnnek. Az önbizalom, a mások iránti bizalom fontos lesz számodra. Hinned kell az élet folyamataiban és Istenben, így áthidalhatod a problémákat. Más szóval, ahhoz hogy könnyíts az életeden és feloldd az akadályokat, hinned kell a megérzéseidben, az ösztöneidben. Ők adnak majd tanácsot, ha felelősséget kell vállalnod bizonyos helyzetben, bármilyen nehéznek tűnjön is. A dolgok azonban nem mindig haladnak előre úgy, ahogy szeretnéd. Amennyiben te tolnád tovább a menetet, holott a körülmények nemet mondanak, jobb ha leállsz. 2014-ben sok ajtót kell majd becsuknod, amelyeket eddig nem akartál, és rád zúdulnak majd a tetteid következményei is, amelyeket az elmúlt 28 évben hajtottál végre.

Használd ki a március 2. és július 20. közötti időszakot arra, hogy gondold át újra a múlt problémáit, és zárd le őket. A Szaturnusz ugyanis arra késztet, hogy szabadulj meg a teherként rád nehezedő érzelmektől, és hozzásegíthet ahhoz, hogy a negatív érzelmek megértéssé és értelemmé változzanak benned. Vissza kell tekintened, komolyan és reálisan, ki kell javítanod mindent, amivel nem vagy megelégedve, ami nem téged képvisel.

  • Meglepetések a szerelemben – a Kos csillagképben lévő Uránusz ezúttal is a gyerekek, a kreativitás, a szerelem és a kikapcsolódás terén fejti ki hatását. A szerelem és a gyerekek meglepetést okozhatnak 2014-ben, illetve új hobbit is találhatsz vagy kreatív tehetség ébredhet fel benned. Az Uránusz rengeteg meglepetést tartogat számodra a szerelemben, és benne van a pakliban, hogy rád talál a szerelem, méghozzá első látásra. A bolygó 2014-ben is harcban áll a Plútóval, és az ebből felszabaduló energia némi nehézséget okozhat számodra. Egy gyerekkel, baráttal, szeretővel fenntartott kapcsolat stresszkeltő lehet az év folyamán, főként április 21. és december 15. közeledtével.
  • Tisztázatlan dolgok a családi körben – a Neptunusz tovább utazik a Halak jegyében, ennek hatására ihletettnek, ugyanakkor csalódottnak, teremtőnek és lelombozottnak érzed magad. Ez a Neptunusztól nem csoda. Nem ártana, ha jót tennél magaddal, és több bizalmat fektetnél önmagadba, mint másokba. Még így is fennáll az esélye, hogy egy családtagban csalódnod kell. Ilyen az emberi természet, de sokat nyom a latban az is, ahogy te látod a dolgokat. Légy sokkal realistább, és kerüld el azt, hogy a szeretteidet az égig magasztalod. Időnként ellenőrizd az otthonod, hogy nem-e csepeg egy cső, minden rendben a vízmelegítővel, a fűtőberendezésekkel, stb. Kilátásban van ugyanis egy kis meghibásodás, amit könnyű helyrehozni, de csőtörésre, gázszivárgásra is számíthatsz. Légy szemfüles a személyekkel, akiket megbízol a javításokkal. Bizonyosodj meg róla, hogy alaposan átnézted az ajánlásokat és a szakmai tapasztalatot jelző részt.
  • Jelentős változások az anyagiakban – újabb évnek nézel elébe, amikor a Plútó a Bak jegyében utazik. Ennél jobb alkalom nem is kínálkozhat arra, hogy komolysággal vizsgáld át a pénzügyi prioritásaid, tekintettel lévén a megtakarításaid erősítésére és a nyugdíjazásra is. Az Uránusszal folytatott viszály arra utal, hogy a mód, ami szerint most tevékenykedsz, hozzájárulhat a meggazdagodásodhoz, vagy épp az ellenkezőjéhez. Tehát tervezz okosan, ne vállalj kockázatot, és valós anyagi célokat kövess. Talán nem árt ígéretet tenned magadnak, hogy ezentúl gondosan kiszámított költségvetés szerint élj, és nem fecséreld többé a pénzed szórakozásra.

Ajánló: Ha még többre vagy kíváncsi, olvasd el a Filantropikum.com 2014-es Nyilas horoszkópját is!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!