Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Bizonyított tény, hogy az apa-lánya kapcsolat messze túlmutat a különlegességen, és az együtt eltöltött percek mindig égi áldásnak számítanak. Minél korábban alakítanak ki maguknak közös foglalkozásokat, annál erősebb lesz a kettőjük közti kötelék. Ily módon, ha telnek-múlnak az évek, akkor is ott lehetnek egymásnak, és a lehető legjobban érezhetik magukat a másik társaságában.

4 éves kislányával énekel duettet az apuka! A produkciójuk téged is szó nélkül hagy!

Az alábbi kisfilmben egy olyan édesapával ismerkedhetünk meg, aki maximálisan bekapcsolódik a kislánya nevelésébe, és minden szabadidejét azzal tölti, hogy közös programokat szervez kettőjüknek. Leginkább a zene az, ami összehozza őket: az apuka szívesen vezeti be a lányát a dallamok világába, a mindössze 4 éves Claire pedig imádja, ha együtt énekelhet apjával.

A kettőjük közti határtalan szeretet teszi ennyire ellenállhatatlanná ezt a darabot, amit oly könnyedséggel és szakértelemmel adnak elő. A kislány csilingelő hangjától majd’ elolvadsz! Láthatóan nagy kedvencük Randy Newmen You’ve Got A Friend In Me című szerzeménye, ami nem csoda, hisz egy igazi gyerek-szülő kapcsolat a barátságon is alapul.

A You’ve Got A Friend In Me egyébként 1995-ben volt nagy sláger, és Oscar-díjat is kapott a legeredetibb felvétel kategóriában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!