Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kevesen tudják, hogy a közkedvelt színész Anthony Hopkins 27 éves korában egy csodálatos dallamot komponált, And the Waltz Goes on címen.

A szerzemény eddig még soha nem került nyilvánosság elé, Hopkins ugyanis nem érezte túl jól sikerültnek a dalát, így nem mutatta be senki másnak. A több mint 50 éve született keringőt azonban nemrég “előkaparta az asztal fiókjából”, és bemutatták országnak-világnak.

Egy világhírű holland hegedűművész, és zenekara egy bécsi koncertjük alkalmával óriási meglepetést szerzett a közönségnek.

“Hölgyeim, és uraim, van egy meglepetésem az önöknek. Be kell valljam, nekem is nagy meglepetés volt, amikor meghallottam” – konferálta fel André Rieu Anthony Hopkins keringőjét.

Az 50 éve megírt keringő a hollywoodi sztár számára is nagy meglepetés volt, ugyanis azóta, hogy megírta ő sem hallgatta meg. Saját bevallása szerint, valósággal félt ettől a daltól.

A koncert díszmeghívottja, Anthony Hopkins óriási vastaps kíséretében, és nagyon meghatódva lépett a színpadra a keringő bemutatása után.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!