KezdőlapNapi Like50 évvel ezelőtt Anthony Hopkins írt egy keringőt, amit azonban nem mert...

50 évvel ezelőtt Anthony Hopkins írt egy keringőt, amit azonban nem mert megmutatni senkinek. André Rieu most eljátssza neked!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kevesen tudják, hogy a közkedvelt színész Anthony Hopkins 27 éves korában egy csodálatos dallamot komponált, And the Waltz Goes on címen.

A szerzemény eddig még soha nem került nyilvánosság elé, Hopkins ugyanis nem érezte túl jól sikerültnek a dalát, így nem mutatta be senki másnak. A több mint 50 éve született keringőt azonban nemrég “előkaparta az asztal fiókjából”, és bemutatták országnak-világnak.

Egy világhírű holland hegedűművész, és zenekara egy bécsi koncertjük alkalmával óriási meglepetést szerzett a közönségnek.

“Hölgyeim, és uraim, van egy meglepetésem az önöknek. Be kell valljam, nekem is nagy meglepetés volt, amikor meghallottam” – konferálta fel André Rieu Anthony Hopkins keringőjét.

Az 50 éve megírt keringő a hollywoodi sztár számára is nagy meglepetés volt, ugyanis azóta, hogy megírta ő sem hallgatta meg. Saját bevallása szerint, valósággal félt ettől a daltól.

A koncert díszmeghívottja, Anthony Hopkins óriási vastaps kíséretében, és nagyon meghatódva lépett a színpadra a keringő bemutatása után.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet