Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A ló egy igencsak intelligens állat, éppen ezért hosszú idő óta szoros kapcsolatban áll az emberiséggel. Az egymás mellett élés, és a különleges kötődés az értelmes állat fenséges természetének köszönhető. Aki nézett már bele egy ló mélyfekete szemébe, soha nem felejti azt a sokatmondó tekintet, az biztos!

lovak2

A ló nem csak, mint igavonó állat ismert, hanem értelmes, és tanulékony természetének köszönhetően számos színpadi produkcióban is részt vesz. Frédéric Pignon imádja a lovakat, egész életében szoros kapcsolatban állt velünk, már egy szemkontaktus is elegendő ahhoz, hogy megértse őket.

Az alábbi felvételen három hihetetlen szépségű, fekete ló társaságában láthatjuk. Olyan produkciót mutatnak be, hogy a lélegzetünk is eláll tőle. Barátsággal, türelemmel, és hihetetlen alázattal közelít feléjük, és ez a harmónia az egész produkciót végigkíséri.

Láthatjuk, hogy mennyire igaz az a mondás, hogy “nem létezik szorosabb kapcsolat a világon, mint ami egy ló, és gazdája között lehet”. A kiemelkedő színvonalú produkció értékét a nagyon találó, érzelmekben gazdag zenei aláfestés is igencsak növeli.

Ennél szebb felvételt ma biztosan nem fogunk már látni! Ha neked is tetszett oszd meg a bejegyzést Facebookon!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!