Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Körülbelül háromszor kell megnézni az alábbi videót, ahhoz, hogy a sokkból, és a csodálatból valamennyire magunkhoz térjünk, és felfogjuk, hogy mi is történik valójában. Az biztos, hogy a hidegrázás, a felszisszenés, és a jujjgatás garantált.

Amit ez a lány elművel a biciklin, az összes képzeletet, és képességet felülmúlja. Egyszerűen nem fér bele a fejünkbe, hogy lehet így pörögni, ugrálni, forogni, egyensúlyozni. Olyan, mintha valósággal össze lenne nőve a biciklivel, látszólag akadályok, és nehézségek nélkül libben át az ülésről, a kormányra, úgy, hogy közben a járgány mozgásban van.

A művészi kerékpározásnak ma már Magyaroroszágon is hagyománya van, de leginkább a német nyelvű országokban, mint például Ausztria, Svájc, Csehország, rajonganak a sportágért. Németországban több, mint száz művészi kerékpár egyesület működik, megközelítőleg összesen 10 ezer sportolóval dolgoznak együtt.

A művészi kerékpározást aszerint pontozzák, hogy a versenyző egy általa előre felállított, és értékelt gyakorlatsorból mennyit, és milyen pontossággal tudott bemutatni. Vagyis 5 percben, a verseny ideje alatt, mennyi hibát ejtett a vállalt feladatban.

https://www.youtube.com/watch?v=P3WnQ246f1g


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!