Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Érdemes megismerkedned ezzel a hétköznapinak semmiképp sem nevezhető nagymacska-családdal: az apa egy gyönyörű fehér oroszlán, az anya egy hófehér bengáli tigris, a kölykök pedig a legcukibb oroszlán-tigris keverékek a világon!

Ez történik, ha egy fehér oroszlán beleszeret egy bengáli tigrisbe... a kölykeik a Föld legcukibb teremtményei!

Yeti, Odlin, Sampson és Apollo az első olyan kisállatok, melyek két különböző fajtól származó szülőtől jöttek a világra. Ivory, az afrikai fehér oroszlánok egyik legszebb példánya és Saraswati, a bengáli fehér tigrislány szerelméből ez a négy kis rakoncátlan hógolyó született. A kölykök mind hímneműek, és mindennél jobban ragaszkodnak a szüleikhez.

A legifjabb, Apollo, inkább hasonlít egy házi kiscicához, mint egy szavannai fenevadhoz, és imádja, ha kényeztetik, simogatják. Yeti a legidősebb, neki pedig feltűnési mániája van: folyton a figyelem középpontjában szeretne lenni, és mindent elkövet annak érdekében, hogy megmutassa, ő a nagytesó.

A kölykök nagybátyja, Hercules, a világ legnagyobb macskaféléje. A méreteivel a Rekordok Könyvébe is bekerült, szóval a kölyköknek lesz, akire hasonlítaniuk. Mindannyian gyorsan fejlődnek, Yeti pedig máris jóval túlnőtt a korán, így minden esélye megvan arra, hogy a nagybátyján is túltegyen.

A kisállatok most hathetesek, és körülbelül 0,5 kilót szednek magukra naponta. Imádnak úszni – ezt a tigrisektől örökölték, és barátságosak, akár az oroszlánok.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!