Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Neked mit jelent a tél? Vannak, akik folyton azon panaszkodnak, hogy borzasztóan hideg van, és elegük van már a sok hóból, mások pedig egyenesen imádják a fehér tájat, és a lehető legtöbb időt töltenének a szabadban. Minden évszaknak megvan a maga szépsége, csak kellő humor, és játékosság kell hozzá, akárcsak az élethez!

Az alábbi videó nagyon szórakoztató, ha egy kis mókára vágysz, próbáld ki te is az ötletet. A felvételen látható férfi úgy gondolta, hogy feldobja egy kicsit az ismerősei napját, és megtréfálta őket. Az éjszakai nagy hóesést kihasználva, reggel egy ösvényt ásott a friss hóba.

Az arra járók örültek, hogy valaki előkészítette számukra az utat, és nem kell megküzdjenek a méretes hóréteggel. Azonban arra nem számítottak, hogy egy ártatlan kis csínytevés áldozatai lesznek. Elindultak az ösvényen, és amikor már hosszú ideje köröztek, és mégsem értek célba, akkor jöttek rá, hogy ez az út nem vezet sehová.

Tulajdonképpen egy helyben keringtek, ahelyett, hogy megérkeztek volna oda, ahová indultak. Végül persze mindenki mosolygott a dolgon. Így varázsolhatunk jókedvet az ismerőseink arcára. Egy kis téli mókázás senkinek sem árthat meg!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!